2777
2789
اسی خودت الان چی مگی ب چی فک میکنی بازم میخوای بهاش بمونی

دوستی خالی به چه درد میخوره،منتظر باشم زن بگیره یا این دفعه با بی احترامی همدیگرو ول کنیم

خخخ چه جالب وقتی میگه ۱۴ تا نه پس به درد نمیخوره زن یه حداقل مهریه میخواد این چه رسمشه 

مامانم میگه این حداقل مهریه ست که نمیخواد بده

پول که نداره

شغلشم که تازه رفته معلوم نیست چی بشه

امتیازی نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=104045484]ببین از بابت تو مطمئن بوده که قانعی اگه یه جا دیگه رفته بود خواستگاری میگفت گل مطمئن باش با ش  . مردا واقعا پستن البته اکثرن 

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍
مامانم میگه این حداقل مهریه ست که نمیخواد بده پول که نداره شغلشم که تازه رفته معلوم نیست چی بشه ا ...

مامانت داره راست میگه به حرف پدر مادرت گوش بده

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍
قبل من،نامزد کرده بود،اون مهریه صیغه موقتش گل بود،نتونست بده چون اون موقع بیکار بود،الان میگه میترسم ...

من اگه جای تو بودم کلا این مردو کنار میذاشتم 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .

اسی اینو مطمئن باش فردا هرچی هم بشه بلخره زندگی یپستی بلندی داره گل وبلبل نیست.میگه خودت خواستی با یه گل زنم بشی تا بگی اینو بخر میگه تو دیدی هیچی ندارم خلاصه تااخر عمر دوراز جون سوار گردنت.یکم به خودت ارزش بده زن هرچقدر دست نیافتنی باشه مرد اونقدر برای به دست اوردنش حریص میشه به خودت به بده این مرد زندگی نیست فردا تب وتابت بخوابه میفهمی چیکار کردی.بیشتر فکر کن

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

این اقا همونه که قبلا براش تاپیک زدی رفته با یه دختردیگه نامزد کرده و به شما گفته برودنبال خوشبختیت؟

همون که میخواستی ازش انتقام بگیری؟!

اگر همون پسره که بعد از بهم خوردن نامزدیش دوباره اومده سراغت و نه میخواد عروسی بگیره نه پس انداز مناسبی داره و حتی ۱۴ سکه مهرم براش سنگینه و از الان زیر بارش نمیره حتماااا بیشتردر مورد ازدواج باهاش فکرکن

این ادم مسئولیت پذیره؟ واقعا دوستت داره؟! حالا عروسی نخواستی ، مهرو نخواستی ، انقدر مطمئنی ازش که بعد ازدواج خوشبختت کنه؟!قدردانت باشه؟! بااین خواسته هایی که تا الان مطرح کرده به نظرت خود رای یا خسیس نیست؟! زورگو نیست؟ اول تکلیف اینارو بین خودت و خودت برای خودت روشن کن بعدببین ارزش داره از همه چیز براش بگذری؟شرایطش رو داری یه مشاور برو و ببین نظر مشاور چیه

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻

عزیزم دوست داشتن کسی خیلی بد دردیه اگه به مهریه راضی نمیشه وتوهم نمیتونی ازش بگذری شرط ضمن عقد براش بزارین اونم محضری مثلا حق طلاق باتوباشه  یا مثلاازاین به بعد هردارایی به دست بیاره نصفشو به نام شما کنه  ،بعدشم بنظرم اگه دوستت داشت هرچی میگفتی قبول میکرد به هرحال هرچی صلاحته برات اتفاق بیفته 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
نمی دونم،مغزم از کار افتاده،فقط دارم سرکوفت خانواده میشنوم که خودت خواستی 

اشکال نداره خانواده چیزی بگن بهتره از این که به عمر با این بدبخت و بیچاره بشی و هیچی از زندگی نفهمی ولش کن و بیخیالش شو چرا تو باید کوتاه بیایی و ناز بکشی خودتو دست بالا بگیر دختر الان والا من زن بیوه با دو تا بچه مبشناسم برای ازدواج مجدد اونقدر ناز میکنه برای طرف شرط و شروط گذاشته  تو چرا اینقدر خوار و خفیف میکنی شرایط رو بگو اگه دوستت داشته باشه که قبول میکنه و گرنه بره به درک والا

عزیزم اگه واقعا دوستت داشت حتما برای رسیدن بهت همه کار میکرد از همین اول کاری معلومه ادم مسولیت پذیری نیست

منم پنج سال با یکی بودم اما بهم خورد تموم شدن رابطه خیلی سخت بود برام حتی الان با اینکه ازدواجم کردم اون عشق قدیمی مثل یه عقده تو دلم مونده 

فقط الان واقع بین اگه خیلی دوسش داری بگو باشه مهریه رو قبول میکنم اما توام حق طلاقو بهم بده بزار توام یه چیزی تو دستت باشه

ولی چیزی که میدونم واسه بخشیدن مهریه دختر محضرخونه ها اجازه پدر رو هم میخوان

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

اخه من واقعا نمیفهمم ۱۴ تا سکه چیه که این داره جفتک میندازه از الان میگه تو رو بابات واستا فردا حتی اگه نامزدم کردین با این شدت خساست و حماقت و پرروگری میگه بابا مامانت نیان خونمونا میان زیاد میخورن دیدم ک میگم...

توام مگه عیب و ایرادی داری ک چسبیدی بهم طرف ن زبون چرب و نرمی داره ن جیب پر پولی داره با این تعریفا ن اخلاق درست حسابی داره و نه حتییییی وفاداره که اگه بود نمیرفت بایکی نامزد کنه تو ب چیش چسبیدی که خانوادتو سر افکنده کنی بگن دختره عیبو ایرادی داشت خودشو بزور چسبوند ب پسره! تازه همه ی اینا تو دعوا میشه واست سرکوفت الان ۴تا حرف از بابات بشنوی بهتر از اینکه فردا بری سر زندگی با این ادم تا اخر عمرت بشینه سرکوفت این چیزارو بزنه تو سرت پس عاقلانه فکر کن از همه ی ادمایی که ازدواج کردن بپرس عشق فقط ۶ ماه اول ب چش میاد بعدش ادم چشاش باز میشه دنبال حقایق زندگی میگرده دنبال اینکه طرف ادم حسابیه پول داره نیازامو برطرف میکنه ب خانوادم احترام میزاره اگه اینا تو زندگیت باشه میشی خوشبخت یکیش نباشه میای اینجا هرروز تاپیک کتک و خیانت و دعوا میزنی پس تا عقد نکردی چشماتو خوب باز کن دختر بودن موندن خونه ی پدر بهتر از اینکه بری زن همچین ادمی بشی ک سوارت بشه زندگی یکی دو روز نیست .ببخشید طولانی شد😊

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه