2777
2789
عنوان

درد و دل

123 بازدید | 19 پست

دوستان من ۲۷ سالمه و چهره ی خیلی خوبی دارم و همین باعث میشه که خیلیا دور و برم بپلکن و خب وقتی فک میکنم یکی از هر نظر اوکی هست باهاش وارد رابطه میشم به این امید که این دیگه اخرین ارتباطم خواهد بود ولی بعد از یه مدت روابطم شکست میخورن خیلیاشون قبل از اینکه باهام وارد رابطه بشن اصلا‌ باور نمیکنن که من قبولشون میکنم حتی اونا هم بعد از یه مدت ازم سرد میشن با اینکه من سعی میکنم همیشه تو اخلاق و رفتارم معقولانه رفتار کنم بلافاصله یا بعد از یه مدت ازم تقاضای رابطه ی جنسی میکنن که من قبول نمیکنم و رابطه ام تموم میشه به نظرتون مشکل از چیه؟( اینم بگم که شاید تا امروز ۴۰ مورد یا بیشتر از این دوستایا داشتم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شانس ،قربونت برم شانس. كه ما نداريم وگرنه با اين ويژگيها كه گفتي تا الان بايد اوني كه لياقتت داشته ب ...

خدایب بعضی ازدوستامو میبنیم ..اصا انگار منو نمیبینن اطرافیانم یا پسرا

۴۰ مورد؟؟؟ دخترخوب لطفا این روابط رو تموم کن استغفار کن ان شااله خدا ی همسر خوب نصیبت میکنه

خانم عزیز نرفتم که باهاشون بخوابم که تیریپ امر به معروف و نهی از منکری برداشتی روابطم با بعضیا به یه هفته هم نکشیده که چه قدر اهل قضاوتید شما مذهبیون واه واه

خانم عزیز نرفتم که باهاشون بخوابم که تیریپ امر به معروف و نهی از منکری برداشتی روابطم با بعضیا به یه ...

کجای حرف من قضاوت بود؟

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
استغفار مگه بده؟

من که گناهی نکردم هی این اومده خوب نبوده رفته اون یکی اومده گفتم اهان این شاید خوب باشه ولی اونم بد از اب در اومده همه شون اینجوری بودن