2777
2789
عنوان

جنس خارجی

172 بازدید | 18 پست

بچه ها من خیلی قبلا اعتقاد به جنس ایرانی داشتم ولی الان یجور شده برای خیلی از چیزا دیگه نمیتونم ایرانی بخرم

مثلا پریل خریدم رنگ ارکوپالمو برد بعد دیگه فینیش ریختم

یا حتی سس گوجه دیگه فقط هاینز خارجیا

شامپو و لوازم ارایش خوب که ایرانی نداره

خیلی چیزا هم که نیس اصلا مثلش

نوتلا سس خردل حتی تیغ حمام

حس میکنم دارم به مملکتم خیانت میکنم😐

لایک نکنید🙂‍↔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سری چیزا نیس

ولی مثلا نوتلا 

خودتو گول نزنی طعمش فرقی با فرمند نداره

یا سس خیلی مدل داریم ک خوش طعمه

شامپو برند درست حسابی هم داریم

مثل آدرا ، سینره 

اگر دنبال حاشیه و دعوا و..... باشی هرچقدم تلاش کنی جواب ریپلی هاتو نمیدم ☺
ی سری چیزا نیس ولی مثلا نوتلا  خودتو گول نزنی طعمش فرقی با فرمند نداره یا سس خیلی مدل داریم ...

فرمند مزه آرد میده. نوتلا مزه فندق. خودتو گول نزن

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
سلام عمه اینجا چکار میکنی؟😆😆😂😃😄

سلام عمه جون ...بیکاریم بیکاااااااااااااااااار

هرگز اشتباه نکن ...اگراشتباه کردی تکرار نکن...اگر تکرارکردی اعتراف نکن...اگراعتراف کردی التماس نکن...اگر التماس کردی دیگر زندگی نکن...

من که بر عکس خیلی وقته رو اوردم به جنس ایرانی. هم کیفیتشون رو قبول دارم. و هم وظیفه خودم میدونم. تازه از جنس چینی و اروپایی هم خوشم نمیاد. مجبور باشم خارجی از کشورای دیگه انتخاب می کنم. اگه شرایطش باشه.

عزیزم منم اوایل خودمو گول میزدم جنس خارجی میخرم بااین تحریم جنس نمیاد بیادم قاچاق میاد و گرون

ب امید شامپوی خارجی میریم ۳۰/۴۰تومن پول شامپو میدیم ک خارجیه ولی نیست شامپو خارجی اصل۵۰۰/۶۰۰پولشه

یا من یه فیلم دیدم ک داخل شامپو های کلیر و داو شامپوهای دیگه میریختن ولی شامپوش ایرانی بود جنس خارجی موقعی واقعا خارجیه ک خودت گرفته باشی از اون ور پول خوبی داده باشی وگرنه اعتماد نکن ب خارجی بودنش

Are you lost baby girl?
فرمند مزه آرد میده. نوتلا مزه فندق. خودتو گول نزن

باشه

من خودم شرکت وارد کننده نوتلا ایران کارمیکردم 

البته جمع شد

هیچ فرقی نداره 

اگر دنبال حاشیه و دعوا و..... باشی هرچقدم تلاش کنی جواب ریپلی هاتو نمیدم ☺
ی سری چیزا نیس ولی مثلا نوتلا  خودتو گول نزنی طعمش فرقی با فرمند نداره یا سس خیلی مدل داریم ...

من نمیدونسم این دو تا شامپو رو

فقط لوریل و داو میخریدم

مرسی

لایک نکنید🙂‍↔️

من خودم تا جایی ک بتونم خارجی میگیرم ولی واقعا شامپو نمیتونم ۶۰۰تومن پول بدم پس یه ایرانی خوبشو میخر ...

میدونی منم از همین تفکر بدم اومده ک اول ببینم اگه خارجیش خوبه و قیمتش برام قابل درکه اونو بخرم

لایک نکنید🙂‍↔️