2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 51 پست
میگن دستگاه دایوت باشه دردداره منک اسم دستگاه رودقیق نمیدونم میگن دایوت قدیمی 

دایود

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
باید بعده سه چهار جلسه دیگ درنیاد ولی تو جلساتتو کامل تا 6الی8 جلسه بری

اره منم همینو شنیدم ولی اینا ک درمیاد من دودل شدم ک نرم اینجا دیگه

بعدم بدنم مخصوصا کمرمو پهلوهامو باس نم شده پر جوش اصلا قبل لیزر اینجور نبودم الان بشدت جوش میزنه با دکترشم حرف زدم انگار هیچی حالیش نیس گف نمیدونم چرا اینجور شدی:/ شوهرم دندانپزشکه خودش اومد با دکترش حرف زد گف قول میدم این حتی بلد نیس یه نسخه درستوحسابی بنویسه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم تو قبلش یه آزمایش هورمونی حتما بده. بیمارستان رازی تهران نوبت نمیخاد همون صبح بری کارت انجام می ...

من تحت نظر دکتر زنان هستم دائم ازمایش هورمونی میدم دارو مصرف میکنم مشکلی نداره هورمونام

اره منم همینو شنیدم ولی اینا ک درمیاد من دودل شدم ک نرم اینجا دیگه بعدم بدنم مخصوصا کمرمو پهلوهامو ...

پس بیشتر از این‌ پولتو هدر نده

درسته باید جلساتو کامل بری تا نتیجه کامل بگیری ولی باید تا الانم موهات حداقل نصف میشد

کلینیک پوست و لیزر ادونیس تو گیشا :   ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان
هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي ومزوتراپیو..  .
02186110849 قبلش بصورت تلفنی مشاوره میدنو لیزر صورتشم رایگانه به دانشجوها هم 20 درصد تخفیف میده.

من لیزر کل بدن کاربردی رو 6 جلسه در مطب دکتر کاظم محقق غرب تهران محدوده صادقیه زدم از نتیجه کار کاملا راضی بودم

درد خیلی کم درد داشت تازه برای منی که خیلی به درد حساسم

اسم سایتشون بهشت کلینیک

این شماره مطبشونه: 44219771

من لیزر کل بدن کاربردی رو 6 جلسه در مطب دکتر کاظم محقق غرب تهران محدوده صادقیه زدم از نتیجه کار کا ...

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!