سلام دوستان اگ کسی تجربه داره راهنمایم کنه دعاش میکنم نطرتون راجب لیزر درمراکزی ک تخفیف میزنن چیه؟ مثلا من خودم صورت ۳سال پیش رفتم یجای معتبر۱۳۰ولی جدیدا یه مرکزبهم معرفی شده ۲۹تومن براصورت میگن تو تخفیفیم ودستگاهامون بروز لطفا نظربدیددتجربیاتتون بامن به اشتراک بذاریدتشکر
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اصلا اعتماد نکنید. مگه میشه آخه دستگاها به این گرونی، قیمت انقدر پایین. بعدشم هیچ وقت لیزر رو در مرک ...
مرکز مخصوص لیزر کارشون اینه حتما دکتردارن آره خودمم حساسم اونطوری دوس ندارم بدون نظارت دکتر
ای بابا.من چندساله میگذره فقط شا رژ میرم سالی یبار اصلانم دیگ درنیومد. دوستامم همه رفتن راضین. دیگ ...
قضیه هشت سال پیشه
شاید دستگاهشونو عوض کردن
🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...• جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
من رفتم رازی خیلی خووووب نتیجه گرفتم. پشیمونم چرا زودتر نرفتم
دستگاهش چیه؟
من یجامیرم ۵۵۰دستگاهشم کندلا هس الان۴جلسه رفتم ولی ازسه هفته ک بگذره اگه باز نرم تمام موهام ب همون شدت درمیان پایین بیکینی ام کلا هس بالاشم مونده یه جاهاییش بنظرتون چرا اینجور شدم من😣
وای توروخدا بگو چیکا کنم ۴جلسه تا حالا رفتم جلسه چهارمو یه هفته پیش رفتم ک ده روز از زمانش گذشته بود بعد رفتم من شاید بیشتر از ۶۰درصد موهام دراومده بود وقتی رفتم؛انقده ام دردش وحشتناکه هرجلسه ک میرم میمیرمو زنده میشم دستو پام بیحال میشه ازشدت درد
مشکل هورمونی ام ندارم اینجا هم ک میرم متخصص پوستو مو هستش دکتره بنظرتون مرکزشو عوض کنم؟من واسه کل بد ...
اگ تهرانی یه ویزیت برو بیمارستان رازی قبل لیزرهمین چیزارو برادکتر توضیح بده ببین نظرش چیه چون وقتی مشکل هورمون نداری دستگاشم میگ خوبه بایدبهترشه نه بدتر یالااقل برو پیش یه متخصص پوست خوب ببین نظرش چیه اگ نمیتونی بری رازی
باید درکل بعد چن جلسه واست جواب بده؟ الان من چجوری از طریق نظام پزشکی باید پیگیری کنم اینجور شده یع ...
واسه یکی سر۴جلسه خوب میشه یکی با ده جلسه هم جواب نمیده بدن هرفردمتفاوته