2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

68 بازدید | 14 پست

شب دوم که پسرمو از شیر گرفتم سینه هام بدجور درده در حال انفجار بعضیا میگن شب سوم تو خواب شیر بده بچه بخوره هم بهونه گیریش قطع میشه هم سینه مادر آروم میگیره بنظرتون امشب تو خواب بهش شیر بدم؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
آره حتما بده. ولی اول بزار خوابش عمیق بشه

فقط یبار میشه داد ؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای  دلم ریخت........آخه مگه میشه دیگه بهش شیر ندی.....😭😭😭😭😭من۹ماه دیگه باید ازشیر بگیرمش ...

خیلی سخته اینقد دلم برا بچه ام کبابه میخام بزنم زیر گریه من خودم بیشتر وابسته بودم انگاری

یه امشب بدم دعا کن زودتر پسرم آروم بگیره

تا صبح هر دو سینتو بهش بده.ولی نباید هوشیار باشه.

ممنون

تا سه چهارشب بهش بده بعد دیگه نده. شیرت خودش خشک میشه.بدون درد و خونریزی😁

یعنی سه چهار شب بدم؟

اونوقت شیرم چجور خشک میشه؟

خیلی سخته اینقد دلم برا بچه ام کبابه میخام بزنم زیر گریه من خودم بیشتر وابسته بودم انگاری یه امشب ب ...

اینم یه دوره از زندگی آدمیزاده دیگه.

برای همه ما اتفاق افتاده و میفته. بچه ها وارد  مرحله بعدی بزرگ شدنشون میشن.

آره کلا سه چهار شب بدی کافیه. شیرت خودش خشک میشه.

منظورت ساعت ۳ ۴یا ۳ ۴ شب؟

منظور ۳ یا ۴ شب متوالی. بعضیا یکی دوشب شیر میدن.بعضیا هم ۳ یا ۴ شب. بستگی به آدم داره

ممنونم از راهنماییت