پیرو تاپیکای قبلم من ناخواسته باردار شدم با اینکه اصلا شرایط مالی خوبی نداریم بین سقط و نگهداشتنش دو دل بودیم تا اینکه تصمیم گرفتیم نگهش داریم اما تا تعیین جنسیت به کسی چیزی نگیم با توجه به گوشزدهای بیحد من به شوهرم که نباید به مادرش بگه چون مادرش خیلی خیلی دهن لقه امشب رفته خونه اون زنه بهش گفته من باردارم بعدم اومدخونه بانیشخند بهم گفت من به مادرم گفتم من جوش کردم هرچی به ذهنم رسید بارش کردم اخرم بهش گفتم فردا باید سقط بشه اونم گفت باشه البته بادلخوری منم گفتم مردنییستی اگه سقطش نکنی بعدم دوباره کلی بارش کردم امدم تو اتاق اونم تو حال خوابیده میحوام فردا برم خودم قرص بگیرم سقطش کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
هم گنا داره هم نیاریش تو این رابطه ک با شوهرت خوب نیستی و تصمیم نداشتی باردارشی بهتر . اون بچه چ گناهی کرده پس نیارش تو این دنیا لعنتی ک اونم بین این مشکلات آرزوش بشه مرگ ☹☹