من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اره همشون اینجورن 😑مثلا یکی دختر فامیلامون ازدواج نکرده درسم نخوند ...ی چند روز کلاس خیاطی رفت یاد نگرفت و هیچ کاری نمیکنه با اینکهکار تو خونشم خوبه بیچاره ولی میگن فلانی عرضه نداره ن درس خونده ن هنری داره
حالا سلام هیچی من خودم ادمیم ک باید اول طرف ب روم بخنده منم کم کم باهاش گرم بگیرم اینا دلشون ...
ن دیگه اینجوریم نمیشه 😂ما بیشتر بحث رو سلام علیک کردن و خوش رو بودنه ...یعنی یکی باهات حرف میزنه با روی خوشجواب بدی وگرنه ما هم تا اول با طرف اشنا نباشیم باهاش گرم نمیگیریم
یعنی کسی ک توی موقعیت های مختلف نتونه عکس العمل مناسب نشون بده
بی عرضه آدم نادان هست و ربطی ب ناتوانی نداره
من ترس از دست دادن ندارم💜، خیال دل پس دادن ندارم💜، محاله وقتی از خدا یچیزی میخوام💜، نگفته باشم اسمتو کنارش یبارم 💜کاش همه ی آرزوها برآورده میشد... مثل تو ک زیباترین آرزوی منی 💛
یک روش عالی اینه که تمرکزت رو از خودت برداری و تو جمع دائم رفتارتو حساب کتاب نکنی...به خودت سخت نگیری که چیکار کنم و چرا اشتباه کردم و... هر چیزی هم اتفاق افتاد اصلا توجه نکن.