2777
2789
فامیلای من چند دلیل بر بی عرضگی میشناسن .. ۱_دختره تو جمع نتونه درست حسابی سلام علیک کنه و یواشو ار ...

مث خانواده شوهرمن

اخم میکنن 

با ادم حرف نمیزنن توقع دارن بگی و بخندی و شوخی کنی باهاشون

حالا چی مث بت نشسته دور نگاتم نمیکنن بدبختا

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ سخت

اره همشون اینجورن 😑مثلا یکی دختر فامیلامون ازدواج نکرده درسم نخوند ...ی چند روز کلاس خیاطی رفت یاد نگرفت و هیچ کاری نمیکنه با اینکه‌کار تو خونشم خوبه بیچاره ولی میگن فلانی عرضه نداره ن درس خونده ن هنری داره 

بعد از ۳ ماه دوباره عضو شدم😢
مث خانواده شوهرمن اخم میکنن  با ادم حرف نمیزنن توقع دارن بگی و بخندی و شوخی کنی باهاشون حالا ...

ن اینا اتفاقا خودشونم خوش برخوردن راحتن ...میگن زنایی ک روشون نمیشه بیان سلام علیک درست حسابی کنن بی عرضن... مخصوصا دخترایی ک کوچیکترن حتما باید تو مجالس برن پیش بزرگترا سلام کنن بعد بشینن ...

ن اینا اتفاقا خودشونم خوش برخوردن راحتن ...میگن زنایی ک روشون نمیشه بیان سلام علیک درست حسابی کنن بی ...

حالا سلام هیچی 

من خودم ادمیم ک باید اول طرف ب روم بخنده منم کم کم باهاش گرم بگیرم

اینا دلشون میخاد من نزده پاشم برقصم ساکت نباشم

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
حالا سلام هیچی  من خودم ادمیم ک باید اول طرف ب روم بخنده منم کم کم باهاش گرم بگیرم اینا دلشون ...

ن دیگه اینجوریم نمیشه 😂ما بیشتر بحث رو سلام علیک کردن و خوش رو بودنه ...یعنی یکی باهات حرف میزنه با روی خوش‌جواب بدی وگرنه ما  هم تا اول با طرف اشنا نباشیم باهاش گرم نمیگیریم 

بی عرضگی یعنی داشتن قدرت فکری پایین

یعنی کسی ک توی موقعیت های مختلف  نتونه عکس العمل مناسب نشون بده

بی عرضه آدم نادان هست و ربطی ب ناتوانی نداره 

من ترس از دست دادن ندارم💜، خیال دل پس دادن ندارم💜، محاله وقتی از خدا یچیزی میخوام💜، نگفته باشم اسمتو کنارش یبارم 💜کاش همه ی آرزوها برآورده میشد... مثل تو ک زیباترین آرزوی منی 💛
حالا سلام هیچی  من خودم ادمیم ک باید اول طرف ب روم بخنده منم کم کم باهاش گرم بگیرم اینا دلشون ...

منم اینجوریم کسی گرم باشه منم باهاش راحتم

بعصیا هستن خشک و نچسبن و مغرور  منم ترجیح میدم ساکت باشم 

یک روش عالی اینه که تمرکزت رو از خودت برداری و تو جمع دائم رفتارتو حساب کتاب نکنی...به خودت سخت نگیری که چیکار کنم و چرا اشتباه کردم و... هر چیزی هم اتفاق افتاد اصلا توجه نکن.