2789

سلام عزیزم خدا خیرت بده تاپیک زدی.منم الان پریودم پاک شدم باید عکس رنگی بگیرم.خیلی میترسم.چون دکترمم گفت احتمال بسته بودن لوله ت هس،میترسم دردم زیاد باشه.با بیهوشی هزینه ۵۰۰ میشه.نمیدونم‌چکار کنم.شما کدوم شهر بودی؟ هزینش چقد شد؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کاخ رفتم خیلی خوب بود ولی زیاد معطل شدم با بیمه تامین اجتماعی ۱۵۷۰۰۰ دادم و ۴۱۰۰۰ پول دارو دادم ،کلا ۵دقیقه زمان برد تا اون ماده رو بریزن داخل رحم ،بعدش میری بیرون روی تخت دراز میکشی یخورده بعدش دوباره ی عمس دیگه از روی لباس زیرت ازت میندازه و تموم 

سلام عزیزم خدا خیرت بده تاپیک زدی.منم الان پریودم پاک شدم باید عکس رنگی بگیرم.خیلی میترسم.چون دکترمم ...

از من ترسو تر نیست نمیدونید چه حالی داشتم تا برم اسممو که صدا زد جلو همه که اونجا بودن با صدای بلند گفتم یا امام حسین ،همسرم از استرس من روی صورتش جوش عصبی زدم تا من بر گردم ،واقعا خیلی خیلی دردش کم بود خیلی ولی حتما قبلش شیاف بزارید فوق العاده اروم میکنه ،اصلا نترسید 

لوله هات باز بودن بسته؟ شاید باز بودن درد نداشتی.

هیچی بهم نگفتن ،از همه دوستام پرسیدم که گفتن ما دوتا عکس نداشتیم حتما جای خوبی بوده که دو تا عکس انداخته ،

از من ترسو تر نیست نمیدونید چه حالی داشتم تا برم اسممو که صدا زد جلو همه که اونجا بودن با صدای بلند ...

بمن گفتن روز قبلش هر ۱۲ساعت یه چرک خشککن بخورم! نمیدونم چرا.

ولی این حرفا ارومم نمیکنن منم خیلی ترسوام 😭😭😭

همسرم میگ پول ارزش نداره ۵۰۰ میدم بیهوشی انتخاب کن درد نکشی.نمیدونم چ‌کنم.میدونی عزیزم من چند سال پیش آپاندیسم پاره شده بود،دکترای نابغه تازه دستور عکس رنگی دادن و گفتن احتمال زیاد لوله سمت چپت بسته شده 😭😔 خیلی میترسم.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
بمن گفتن روز قبلش هر ۱۲ساعت یه چرک خشککن بخورم! نمیدونم چرا. ولی این حرفا ارومم نمیکنن منم خیلی ترس ...

ببخشید لوله سمت راستم.

بمن گفتن روز قبلش هر ۱۲ساعت یه چرک خشککن بخورم! نمیدونم چرا. ولی این حرفا ارومم نمیکنن منم خیلی ترس ...

نه عزیزم اصلا درد نداره شما بیا برو کاخ تو خیابون فلسطین تهران اصلا نیازی به بیهوشی هم نیست ،اصلا درد نمیکشی ،

نه عزیزم اصلا درد نداره شما بیا برو کاخ تو خیابون فلسطین تهران اصلا نیازی به بیهوشی هم نیست ،اصلا در ...

من قمم عزیزم.اینجام یه مرکز معروف داره.دعا کن برام.ممنونم کمک کردی.