2777
2789
عنوان

خیاطها و ...

52 بازدید | 5 پست

میخام برای مانتوم دکمه ریلی بدوزم. هر خرازی میرم از این دکمه ریلیهای کوچیک دارن. آیا فقط همین یک سایز وجود داره،؟ 

لطفا قلق دوختش هم یاد بدید.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

توی اینترنت یه نمونش رو دیدم که دکمه هاش بزرگتره و فاصله بین دکمه هاش هم‌بیشتره. اونا برای مانتو مناسب هست؟ برم بگردم بلکه پیداش کنم

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به اخرین تاپیکم سربزنیدتوروخدا

لینک بده ببینم چیه. فقط مذهبی نباشخ

توی اینترنت یه نمونش رو دیدم که دکمه هاش بزرگتره و فاصله بین دکمه هاش هم‌بیشتره. اونا برای مانتو منا ...

من سایز بزرگترشو دیرم هست بگردی پیدا میکنی 

روش دوختش که از بیرون مانتو دیده میشه چون از دو طرف کناره ریل باید با چرخ دوخت بری از اون طرف مانتو دیده میشه مگه اینکه به سجاف بدوزی اونم میدونی سجاف مثل خوده مانتو محکم واینمیسته که 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا