2777
2789
عنوان

تروخدا کمککککک

181 بازدید | 13 پست

ظخری خواب بودم یدفعه بالرز بیدار شدم بچه شیرمیدم بچم ۱۵روزشه ولی درکنار شیرم شیرخشک میخوره نوک سینم و زخم شده الان بعد ۵ساعت هنو حس لرز و دارم شفاژارو روشن کردیم ولی من تا نوک سینم میخوره ب لباسم ضعف میکنم چیکار کنم لرز شدید دارم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
برو دکتر

منتظرم شوهرم بیاد

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ضعف کردی..قند و فشارت افتاده...دو سه لیوان اب قند بخور یه مقدار خیلی خیلی کمم توش نمک بریز..

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
منتظرم شوهرم بیاد

من اینجوری شده بودم زنگ زدم ۱۱۵ اومد

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
تب شیره،منم هفته دوم شیردهیم یک شب همینطوری شدم ولی خدا روشکر دیگه برام اتفاق نیفتاد

اره منم هفته دومه یعنی چم شده همش میلرزم

عادیه عزیزم ولی تا 1ساعت آخرش 

خیلی حالم بدهههه دارم ممیمیرممم

اره منم هفته دومه یعنی چم شده همش میلرزم

یک شب بیشتر نباید باشه،اگه طولانی شد برو دکتر

آن شاالله فردا خوب شدی عزیزم

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
یک شب بیشتر نباید باشه،اگه طولانی شد برو دکتر آن شاالله فردا خوب شدی عزیزم

تروخدا دعام کنید دارم ممیمیرم لرز بدی دارم شوهرمم نیس اینجآغریبم 😭😭😭