ظخری خواب بودم یدفعه بالرز بیدار شدم بچه شیرمیدم بچم ۱۵روزشه ولی درکنار شیرم شیرخشک میخوره نوک سینم و زخم شده الان بعد ۵ساعت هنو حس لرز و دارم شفاژارو روشن کردیم ولی من تا نوک سینم میخوره ب لباسم ضعف میکنم چیکار کنم لرز شدید دارم
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
عزیزم ضعف کردی..قند و فشارت افتاده...دو سه لیوان اب قند بخور یه مقدار خیلی خیلی کمم توش نمک بریز..
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
تب شیره،منم هفته دوم شیردهیم یک شب همینطوری شدم ولی خدا روشکر دیگه برام اتفاق نیفتاد
اره منم هفته دومه یعنی چم شده همش میلرزم