2777
2789
عنوان

مادران شاغل بیایین لطفا سوال مهم

377 بازدید | 53 پست

سلام

دوستان خودتون دیگه از اوضاع اقتصادی خبر دارید. دختر من امسال میره کلاس سوم. منم تیچر زبانم و کلاسام همشون از ۲ بعد از ظهر به بعد هستن..

شوهرم هم کارش از ظهر به بعده. حساب کنید دختر من کلاس اول و دوم که بود وقتی از مدرسه برمیگشت میومد آموزشگاه مینشست تا ۹ شب که برگردیم خونه. بمیرم براش. همش طبقات رو بالا پایین میکرد. با گوشی خودشو سرگرم میکرد. خسته بود حوصله درس نداشت. شوهرم همش میگفت به اون خوش میگذره نگرانش نباش ولی من همش عذاب وجدان داشتم.

الان که میخواد بره کلاس سوم تصمیم گرفتم فقط ۲ روز بعد از ظهر کلاس بردارم. یکیش میخوره به ۵ شنبه که مدرسه تعطیله.یک روزم قراره شوهرم پیشش بمونه.

ولی مسایل مالی فکرم رو درگیر کرده. میگم شاید بهتر باشه دو روز دیگه هم از ساعت ۲ تا ۵:۳۰کلاس بردارم.

ولی فکر دخترم رهام نمیکنه. مخصوصا که امسال ریاضی جدول ضرب دارن.

شما جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان