2777
2789
عنوان

با سیاستا بیاین بگین من چ کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 65 پست
منم همینو میگفتم. اگه نرم خیلی تابلوهه. اونا وقتی برمیگردن خانوادگی دعوت میکنن یعنی برامون مهم نیست. ...

اره اگ نری میگن بخاطر پسرمون نیومده.

حتما برو.هر چیه اونا اشنای خانوادگیتونن.

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
منم همینو میگفتم. اگه نرم خیلی تابلوهه. اونا وقتی برمیگردن خانوادگی دعوت میکنن یعنی برامون مهم نیست. ...

برو سرتم بالا بگیر انکار ک هیچچچی نشده

شتر دیدی ندیدی

اگه بدونن میترسی و فرار میکنی اذیتت میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من برو  طرف و  به نامزدت نشون بده

انگار عضو هیت دولتی با این حجم از سیاست😅

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
نکنید ازینکاراااا من دوساله با یکی هستم تعداد افرادی ک درجریانن ب اندازه انگشت های یک دست هم نیستن ...

من خودم ب کسی چیزی نمیگفتم. باباش کلا ب من میگفت عروسم. خودشون همه جا رو پر کرده بودن   

prove yourself to yourself not others
😂😂😂 

😘😘😘😘😘💝💝💝💝💝

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
بچه ها من برم لو رفتم انگار😎😎😁😂

از همون اول حدس زدم آقای جهانگیری 🤥🤥🤥🤥🤥🤥