اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
من اونشب مهمون داشتم همشون گفتن چقدر خوبه حتی روز بعد گرم کردم خالم اومده بود حیرت زده شده بود بزار تایپ میکنم الان
بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
پیاز سرخ کن گوشت و تفت بده رب و بزن بهش سرخ کن یخ سیل زمینی سالم کوچیک هم باهاشون تفت بده اب حوش بریز بپزم.. لپه رو با نموه بجوشان بپزه.لیموی خیس خورده هم با لپه پخته شده بعد پختن گوشت همه رو اًآقا کن یه چوب دارچین هم بنداز توش زعفرون یا رنگ غذا هم بزنی عالی میشه
خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
من لپه رو سه بار میجوشونم ابشو دور میریزم..تقریبا نیم ساعت..گوشت و پیاز حسابی سرخ میکنم طعم دهنده زعفرون الیت میزنم با دارچین.لپه ام اضافه میکنم با زردچوبه.تفت و آب اضافه میکنم.جوش اومدنی درشو می بندم شعله کم کم..بیست دقیقه بعد لیمو.دیگ حسابی جا میفته.اخرشم رب رو سرخ میکنم تو روغن اضافه میکنم بهش.سیب زمینی ام سرخ میکنم واسش
صبح لپه رو خیس کردم .تاساعت ۴ .ساعت چهار ی پیاز گنده رو خرد کردم و حسابی سرخ کردم گوشت رو ریختم اونم تفت دادم ادویه فقط زردچوبه و فلفل زدم بعد رب زدم و لیمو انداختم چند تا و آب ریختم گذاشتم بپزه چون ب گوشت قرمز نمک بزنی دیر میپزه اخرش نمک بزن .لپه رو جدا با اب گذاشتم پخت تا هم نخفش گرفته شه هم وانره تو غذا وقتی قاطی کردم باهم زعفران دم کرده گلاب پودر دارچین و عرق هل ریختم و نمک .باورت نمیشه عطر و طعم قیمه نذری میداد
بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫