2777
2789

بچه ها توی سبزی قورمه شبزیتون پیازچه بریزین خیلی طعمشو خوشمزه میکنه امتحان کنین.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم میگیریم پاک میکنم، از بیرونیا خوشمـنمیاد، خشکن انگار آب ندارن، بعدم بخارپز میکنم میزارم فریزر، خواستم درست کنم فقط بیار میارم سرخش میکنم. راستی برای ترشیش لیمو عمانی بندازین برای عطرش ولی یکم قارا که بزنین خوشمزه ترش میکنه. تازه کلسیم غذاتونم بالا میبره.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

نزدیک اصفهان ولی اصفهانی نه، آره عزیزم از شیر گوسفند یا گاو میگیرن شهر ما همیشه داره.