2777
2789
اره تعجب داره بجای آب لیمو یا لیمو عمانی رب انار میزنم خوشمزه اش می‌کنه 

تا حالا امتحان نکردم عزیز بیشتر لیمو.میندازم خوش عطر میشه وبرای روغن سیاه قورمه سبزی بیشتر تف میدم ودراخر شنبلیله خشک بصورت نعناع داغ می ریزم البته خیلی کم شنبلیله باید بریزی وگرنه تلخ میشه

اره خب تا حالا نشنیدم...پس دیگه لیمو عمانی نمی ریزی؟ بعد کی دقیقا می ریزی وقتی گوشت تفت می دی؟( ببخش ...

نه لیمو عمانی دیگه نمی ریزم عزیزم

وقتی کامل پخت نیم ساعت قبل خاموش کردنش یه نصف قاشق رب انار میزنم چون رب انارم خیلی ترش کم میزنم 

اگه خیلی ترش دوست دارین بیشتر بزن 

مثلا همسر من نیمه ترش دوست داره بخاطر همین نصف قاشق میزنم 

یبار امتحان کن پشیمون نمیشی

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا امتحان نکردم عزیز بیشتر لیمو.میندازم خوش عطر میشه وبرای روغن سیاه قورمه سبزی بیشتر تف میدم و ...

می‌دونم 

خود رب انار سیاه می‌کنه روغن قورمه سبزی و 

منم شنبیله میرزم توش 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مرسی عزیزم این سری امتحان می کنم🙂🙂

خواهش میکنم عزیزم⁦☺️⁩

شمالی هستید؟

نه عزیزم ترکم 

نه لیمو عمانی دیگه نمی ریزم عزیزم وقتی کامل پخت نیم ساعت قبل خاموش کردنش یه نصف قاشق رب انار میزنم ...

رب اناروموقع تفت سبزی باپیازامتحان کن بهترتر میشه

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
جالب بود دستورت.میشه بگی چه سبزیهایی میریزی.

عزیزم همون سبزی قورمه 

یه کوچولو شنبیله بعضی اوقات 

اگه روغن دنبه ام بریزی عالی میشه 

رب اناروموقع تفت سبزی باپیازامتحان کن بهترتر میشه

اونم امتحان کردم ولی نمی‌دونم چرا ترش بودنش معلوم نمیشه 

عزیزم همون سبزی قورمه  یه کوچولو شنبیله بعضی اوقات  اگه روغن دنبه ام بریزی عالی میشه&nbs ...

ما واسه سبزی.تره جعفری گشنیز.چغندر اسفناج و شوید و شنبلیلع میریزم سه تای اولی بیشتر ولی بقیه کمتر استفاده میکنیم.سبزی شمام همینه؟

ما واسه سبزی.تره جعفری گشنیز.چغندر اسفناج و شوید و شنبلیلع میریزم سه تای اولی بیشتر ولی بقیه کمتر اس ...

عزیزم من چون سبزی پاک نمیکنم بدم میاد از سبزی پاک کردن از بیرون میخرم خورد شده بخاطر همین نمی‌دونم چقدر از هر کدوم میرزه شرمنده