2777
2789
عنوان

تابوی موی بلند

475 بازدید | 32 پست

خود من از کودکی مهمش موهام پسرونه پسرونه بود . هیچ علاقه ای به موی بلند ندارم . و هیچوقت بلندش نکردم و نمیکنم ظ

نظرتون درباره ی خانومایی که موهاشونو کوتاه میکنن چیه !؟ فکر میکنید لازمه خانومی که قراره به زودی ازدواج کنه موهاش بلند باشه ؟ 

قبول دارید اینو که اگه همسر موی بلند بخواد حتی اگع نخوای باید موهاتو براش بلند کنی ؟ 

فکر میکنین خانومای مو کوتاه هویت جنسیشون یه چیز دیگست ؟ 

لطفا با احترام حرف بزنید و منطقی 

دلیل محکم برای حرفاتون بیارید بحث کنید ولی دعوای خاله زنکی نه 

ممنون 

بستگی داره چه مدلی بهش بیاد

بعضیا خیلی کوتاه یا خیلی بلند میکنن ولی بهشون نمیاد

نطر و فکر خاصی در مورد اونا که موهاشونو کوتاه میکنن ندارم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم عاشق موی کوتاهم حیف موهام فره واجازه ندارم😒😒😒😒

کی بهت اجازه نمیده !؟ خودت ؟ این مو جزئی از بدنته و تو صاحب تمام و کمال بدنتی 

کسی حق نداره برای تن تو تصمیم بگیره 

زیبایی زن به موهاشه موهای منم فرو بلند عاشق موهامم

بهتر نیست تعریف مشخص از زن ندیم ؟ زن باید دلربا تر باشد زن باید زیبا باشد زن باید موهایش بلند باشد 

چرا انقدر زیبا بودن براتون مهمه ؟ راحت بودن و خواسته ی درونی مهم نیست 

نظر زیبایی زن تو موهاشه رو برای همه به کار میبرین یا فقط برای خودتون چون علاقه دارین و از دیدن موهاتون لذت میبرین 

کی بهت اجازه نمیده !؟ خودت ؟ این مو جزئی از بدنته و تو صاحب تمام و کمال بدنتی  کسی حق نداره بر ...

شوهرم نمیذاره کوتاه کنم بار قبل کوتاه کردم یکمی ته موهامو گرفتم تایه هفت جواب سلام علیکمم نمیداد 😒😒😒😒خسته شدم موهام پره اذیتم میکنه نمیتونم برسم ،هی میخوام برم کوتاه کنم وقت نمیشه😒

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄

من موهام بلنده 

همسرم چند بار پیشنهاد داده کوتاه کوتاهش کنم ولی خودم دوس ندارم و نمیکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من فکر میکنم کوتاهی بلندی مو یه چیز سلیقه ای هستش 

اصلا ربط به جنسیت و اینا نداره نه فقط خانمها بلکه من حتی مخالفم که مرد فقط باید موی کوتاه داشته باشه 

بنظرم اشکال نداره که مرد یا پسربچه ها موهاشون رو بلند کنن اگه دلشون بخواد 

ولی خب اگه بخوام مد رو در نظر بگیریم مثل اینکه جدیدا موی بلند خیلی زیاد شده نه فقط تو خیابون بلکه همین منوتو هم مثلا همه مجری ها یه مدته موهاشونو بلند کردن 

البته بازم میگم چیز سلیقه ایه من نمیدونم زدواج شما کی هست ولی اگه موهات پسرونه باشه طول میکشه به قدری بلند بشه که به چشم بیاد ولی اگه همون پسرونه رو قشنگ مدل بزنی خیلی بهتره

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

من خودم عاشق موی نسبتا بلندم. اما همیشه کلی خانم شیک با موهای کاملا کوتاه دیدم. اون بحثی هم که درباره هویت جنسی گفتید فقط شامل مو نمیشه. فاکتورهای دیگه ای هم در کنارش هست. البته به نظرم برای تنوع خوبه که هر خانمی انواع مدل موی کوتاه و بلند رو تجربه کنه. چون مو یکی از فاکتوهای زیبایی هست. پس بهتره ازش بهترین استفاده رو کرد