setare_ مدیر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12175 عنوان وای😢 | مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 32 پست بچه ها این حشره های برنج هستن.سیاهننه تنها تو برنجم، بلکه تو اشپزخونمم افتادن، الان یدونه تو قندونم دیدم، دیشب تو شیرینی دیدم همشو انداختم دور.چیکار کنم شرشون کنده شه کسی راهکاری بلده که قطعی باشه؟خیلی بهش نیاز دارم خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم… 1398/06/16 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setare_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12175 باید برنجت یساعتی بزاری جلو نورآفتاب خودشون بیرون میرن اخه تو خونم پر شدن.خونمو چکار کنم خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
setare_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12175 خب پس باید سمپاشی کنی پودرسوسک کش بگیر بریز همه جابعد هرروز بعد یه هفته آشپزخونه تو بریز بیرون جارو ... سوسک کش کامن خوبه؟ اسپری هستنا سفید رنگن خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
fereshtehtahmasbi عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3213 اخه تو خونم پر شدن. خونمو چکار کنم مواد غذایت رو جمع کن سمپاشی کن سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
zahraoliaei عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 14350 سوسک کش کامن خوبه؟ اسپری هستنا سفید رنگن نه پودرشوبخر مث پودربچه س قوطیش از عطاری بخزما سوسکای خونمونو اینجوری ریشه کن کردیمهرروز ی عالمه میریختیم زیر فرشا لای درزای کاشیا سرامیکا کف کابینتا همهههه جا بعد یه هفته هم ریختیم بیرون تشیع جنازه کردیم همسرم دلیل من است. 💜🌱
setare_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12175 ازی رو میگی؟ کثیف نیستن که تو برنجت قرص نزاشتی؟ من قرص برنج میزارم خیالم راحت ازی نمیدونم چیه.ولی همین حشره ریزا ک مال برنجن و شبیه شپشن.کثیف بودنشو کار ندارم، کلا بیزارم از حشره، دیشب در شیرینی رو باز کردم یدونه بخورم دیدم توش از اون حشره هاش، کلشو ریختم دور.کوفتم شد اصن خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
setare_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12175 نمک توی برنجت بریزی هم دیگه نمیزنه ازاین حشره ها مادرشوهرم ابنکارو کرد بازم حشره داشت برنجش خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
bahar95 عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 2561 ازی نمیدونم چیه. ولی همین حشره ریزا ک مال برنجن و شبیه شپشن. کثیف بودنشو کار ندارم، کلا بیزارم از ... اسمش ازیپهن کن تو افتاب میرنبعدم تو برنج قرص بزاربرو عطاری بگو قرص برنج میخوام برای داخل برنجم میدن بهت مهرسام مامان خیلی دوست دارم خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند
setare_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12175 هوا بخورن میپرن ولی آشپز رو مث خونه تکونی بریز بیرون😐 تمیز کن اسپری بزن تا دیگه نیان حبوباتم تو ... تازه اشپزخونمو تمیز کردم. اونم چند بار.بخدا مرتبم. دگ دارم دیوونه میشم خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
setare_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12175 مواد غذایت رو جمع کن سمپاشی کن شما چه سمی رو پیشنهاد میکنید؟ خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
setare_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12175 اسمش ازی پهن کن تو افتاب میرن بعدم تو برنج قرص بزار برو عطاری بگو قرص برنج میخوام برای داخل برنجم ... ممنون خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
fereshtehtahmasbi عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3213 شما چه سمی رو پیشنهاد میکنید؟ اسم سم مهم نیست...با یه بار سم پاشی سوسک ها ازرو بین میر سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
hannan27 عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 3474 مادرشوهرم ابنکارو کرد بازم حشره داشت برنجش حتما برنجو جای گرم میزارید..برنج جاش باید خنک باشه و سر باز بزارید ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
hannan27 عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 3474 اخه تو خونم پر شدن. خونمو چکار کنم خونتو میشه با حشره کش ازبین ببریشون..ولی توی برنجت نزن ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
nasimmm666 عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 742 تازه اشپزخونمو تمیز کردم. اونم چند بار. بخدا مرتبم. دگ دارم دیوونه میشم نه از مرتبی که نیستهرجا تخمشون باشه دوباره میشن از همون حشره هااسپری حشره کش،یا کامن بزن،دیگه نااابود میشن کلا
setare_ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12175 نه از مرتبی که نیست هرجا تخمشون باشه دوباره میشن از همون حشره ها اسپری حشره کش،یا کامن بزن،دیگه نا ... کامن قبلا زدم.ولی بازم میگیرم میزنم دوسه روز مرسی خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…