سرویننن مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 993 عنوان مربی مهدکودک 167 بازدید | 7 پست سلام دوستان ،کسی هست اینجامربی مهد باشه؟؟؟یاقبلا بزای مصاحبه رفته باشه؟؟ چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕 1398/06/16 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرویننن مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 993 نساجان شما مربی هستین،من فردا میرم واسه مصاحبه یکم استرس دارم نمیدونم قرارچی ازم بپرسن چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕
سرویننن مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 993 خب میشه بگین چجور سوالایی میپرسن چجوری جواب بدیم که نظرشون جلب بشه چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕
نسا۷۹ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7699 نساجان شما مربی هستین،من فردا میرم واسه مصاحبه یکم استرس دارم نمیدونم قرارچی ازم بپرسن نه عزیزم مربی نیستم ولی یه مدت پیگیر بودم برا کار توی مهد اخه نه بیمه داشت نه حقوق مکفی واسه کارورز ۱۰۰ واسه خود مربی ۳۰۰تومن میدادن از ۸صبح تا ۲ظهر منم نرفتم اخه به زحمتش نمی ارزه 😒
سرویننن مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 993 نه عزیزم مربی نیستم ولی یه مدت پیگیر بودم برا کار توی مهد اخه نه بیمه داشت نه حقوق مکفی ... اره منم اگه بیمه داشته باشه میرم وگرنه حقوقش انقدکم فقط میتونم کرایه تاکسی م بدم چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕
سرویننن مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 993 نه عزیزم مربی نیستم ولی یه مدت پیگیر بودم برا کار توی مهد اخه نه بیمه داشت نه حقوق مکفی ... خب چه سوالایی میپرسیدن معمولا ؟؟ چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕