2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صفر کیلومترم هیچی از رانندگی و اتومبیل نمیدونم وقتی فکر میکنم یه روزی با ماشین بخوام بزنم تو جاده یا خیابون دلهره میگیرم به نظرتون طبیعیه?
قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
اقا من روز چهارم اموزش یه ماشین با ما تصادف کرد منم پشت فرمون بودم با اینکه اونموقع نمیدونستم تقصیر من بود یا اون پسره ولی عین خیالم نبود :D منی که روز اول خیلی میترسیدم ... فرداش فهمیدم مقصر اون بود...البته بعد گواهینامه بابام ماشینو فروخت الان یه سال میگذره و من ترسم برگشته :(((
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
منم میترسیدم و هذکاری ام کردم به ترسم غالب نشدم و نتونستم بشینم. با اینکه کلا هم آدم ترسو و استرسی ای نیستم. اما خواهرم رفت زودم نشست ماشینم خرید. چند جلسه بری میغهمی میتونی به ترست غالب بشی یا نه، اگه دیدی نمیتونی خودتو اذیت نکن چون اعتماد به نفستو از دست میدی.
شاد بودن هنر است
قبل ازدواجم خونوادم خیلی اصرار میکردن که برم یاد بگیرم اما به خاطر ترسم به تعویق مینداختم الانم شوهرم خیلی اصرار میکنه که یادبگیرم دیگه میخوام دلو به دریا بزنم و برم
قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
اصلاااا ترس نداره!!از چی میترسی؟! خدایی نکرده میخوای یه با تصادف کنی؟!آخرش اینه دیگه؟! چی میشه مگه؟این همه راننده های چند ساله هم تصادف میکنن. نترس اصلا.. فقط سعی کن سرعت عملتو ببری بالا