2777
2789
عنوان

خواستگار

203 بازدید | 8 پست

من ۲۳سالمه یه خواستگار دارم که ۲۸ سالشه متولد ۶۹ وحسابدار یه کارخونست وشبا هم دوجایه دیگه مشغول کاره ...خیلی اهل کاره وبه فکر آیندست .اهل خدا ونماز هست .باهم صحبتامونو کردیم ‌‌‌وتحقیق هم کردیم..خانوادشم آدمایه خوبی هستن فقط از نظر مالی از ما پایین تر هستن وتحصیلاتشون پایین تره از ماهست ولی پسره تحصیل کرده هست. پسره ماشین داره وقراره یه آپارتمان بخره‌‌ همه چی باپول خودش میخره واصلا از پدرش کمک نمیگیره .دوتا داداش کوچک تر خودشم داره . بنظرتون مورد خوبیه برا ازدواج یا صبر کنم مورد بهتر پیدا بشه؟

خداجونم دوقلوهام صحیح وسالم دنیا بیان😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

6 ماه بدون عقد با هم برید بیرون حداقل

باهاش سوار تاکسی شو برو رستوران وقتی رانندگی میکنه کنارش بشین برید خرید برید پیک نیک ببین اینجور جاها چطور رفتار میکننه پشت فرمون عصبانی میشه فحش میده موقع خرید دست رو چیزای ارزون بد کیفیت میذاره ؟ راحت خرج میکنه تو رستوران ارزون ترین غذارو انتخاب مبکنه ؟ موقع پیک نیک چقدر کار عملی میکنه ؟ بیشتر رییس بازی میکنه یا همکاری؟

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز