دوستان نامزدم هفته پیش رفته بود مشهد برای یه سفر کاری که خیلی کار داشتن از شرکت و خیلی فشرده بود سفرش ...حالا برای خونواده من و عمو ها و...هم زحمت کشیده سوعات اورده من اصلا ازش انتظار نداشتم زحمت بیفته چون سفرش کاری بود ...حالا برای خواهرم هم اورده ...چند روز گذشته از دادن سوعاتی خواهرم...امروز برگشته میگه واسه چی برای ما بسته کوچیک شو اورده ولی واسه شما بزرگه !!!!من خجالت کشبدم از شوهرم(خواهرم میگه)...با خیلی حالت بدی...من موندم هیمنطور !!!!و تو دلم گفتم خدایا این چ ادمیه اوت برای شفر کاری ش رفته حالا حواسته یاد ما هم باشه یچیییزی بیاره عوض دستت درد نکنه تونه؟؟؟انگار ندیده ن ...حالا چطوری بهش بفهمونم ک ناراحتم ازش....اخه این حرفارم جلوی مامانم کفت و همیشه میخواد نامزد منو تخریب کنه با هر کاری
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خودشون هفته بعد میرن مشهد حالا عمرا اگه یچیزی بیاره اصلا من ک انتظار ندارم چون این یه لطفه و یادبوده...نه وظیفه...از وقتی م ازذواح کرده خیلی خسیس شده...اینا مهم نیست بزام...این ک با حرفاش میخواد نامزد من. تخریب کنه جالبه برام!!!!
به نامزدت از این حرفا نزن.خانوادت هرجور هستن جلوی شوهرت جوری رفتار کن که بهترین خانواده رو داری و بی احترامی ممنوع!خواهرتو با چندتا حرف محکم و درجریان گذاشتن پدرو مادرت ادب کن
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌