2777
2789
حتما سخت گیر بودی 

نه واقعا اونایی که اومدن بدرد نمیخوردن و اصلا جور نشد شاید فکر کنی خیلی زشتم یا شرایطی ندارم ولی بخدا برعکسه نمیدونم چه سریه

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله عاشورا به روش حق شناس بگیر خیلیا ازش حاجت گرفتن ولی نباید گناه کنی

دلم میخاد بگیرم عزیزم ولی فعلا شرایطم طوریه نمیشه دستم بنده ی کاریه که نمیتونم اون تایم مشخص بشینم زیارت عاشورا بخونم . شما خودت حاجت گرفتی؟

دلم میخاد بگیرم عزیزم ولی فعلا شرایطم طوریه نمیشه دستم بنده ی کاریه که نمیتونم اون تایم مشخص بشینم ز ...

فعلا نخوندم ولی خیلی ها تو کانالش حاجت گرفتن مخصوصا ازدواج

هر کی یه تقدیری داره خدایا خودت تقدیرم رو بخیر بگردون🙏
خونه نشستن و منتظر بودن فایده نداره اونایی  ک دورو برت بودن یا اومدن و شرایطشون مناسب نبوده یا ...

عزیزم من خونه نشین نیستم هم سرکارم هم دانشگاه هم موقعیت اجتماعی و خونوادگی خوبی دارم وضعیت مالی نسبتا خوب از لحاظ ظاهر هم متوسط رو به بالا. دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم

عزیزم من خونه نشین نیستم هم سرکارم هم دانشگاه هم موقعیت اجتماعی و خونوادگی خوبی دارم وضعیت مالی نسبت ...

خیلی خوبه ک انقد تو اجتماعی،با همکارات یا کسایی ک بالاخره بیرون باهاشون درارتباطی با کسی ک میدونی مناسبه نزدیک تر شو ینی یجورایی مثلا از طریق رابطه کاری و اینا نزدیک شو اگا دیدی اونم تمایل داره با هم بیشتر آشنا شیدو...منظورم همون دوستی ختم ب ازدواجه بشرط اینکه زود وا ندی یا اگه دیدی برا سو استفاده میخواد تمومش کنی

...
خیلی خوبه ک انقد تو اجتماعی،با همکارات یا کسایی ک بالاخره بیرون باهاشون درارتباطی با کسی ک میدونی من ...

والله اون مدلی نیستم تو همکارام هم دو سه مورد مجرد هستن که تو فاز دیگه ای هستن.

توکل بخدا بقول دوستان قسمته باید بسپارم دست خدا.

من شماره معرف دارم برای تهران اگه میخوای خصوصی بده بهت بدم اگرم تهران نیستی ازشون شماره معرف شهر خودتو  بگیر اگرم سرچ کنی معرف ازدواج نی نی سایت  دو تا تاپیک بود دختر خوشبخت زده بود کلی شماره معرف از شهرهای مختلف داشت ،تبیان ،کانون راه روشن تو نت سرچ کنی کانون قسمت ازدواج متدینین منم از این معرفا شناخت ندارم ولی میگن معتبره

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
من شماره معرف دارم برای تهران اگه میخوای خصوصی بده بهت بدم اگرم تهران نیستی ازشون شماره معرف شهر خود ...

ممنون عزیزم این مدلی دوست ندارم

منم 30 عزیزم اما باور کن دست خداست...

پست بالایی منو بخون اگه شماره ها رو خواستی خصوصی بهت بدم درخواست دوستی بده

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم

سلام آبجی جونم خوبی عزیزم 

حال بیمار چطوره؟ 

تگ نمیشی 

خواستم تاپیک آخرت کامنت بزارم دیدم قفل شد.. بقیه تاپیک ها هم قفل بودن.. اینجا باز بود

لطفا به نی نی یار 5 که نمیشه تگ بشی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آبجی جونم خوبی عزیزم  حال بیمار چطوره؟  تگ نمیشی  خواستم تاپیک آخرت کامنت بزا ...

سلام عزیزم خوبید شما؟الحمدلله با دعای شما و دوستان بهتره ولی هوشیار کامل نیست واسش خیلی دعا کنید. چشم به نی نی یار میگم. خیلی التماس دعا🌹🙏