2777
2789
عنوان

چرا موفق بشیم ؟

228 بازدید | 27 پست

چون خیلی ها میخوان پیشرفت نکنیم،میخوان از این بالاتر نریم، چون تحمل زنی که دائم به مراتب بالاتر میرسه براشون سخته، چون خودشون تلاش نمیکنن و نمیتونن رقابت کنن، همه سعی و تلاششون را میکنن که برامون مانع ایجاد کنن. اما خدا حمایت میکنه از ما ، اراده و تلاش ما بالاخره به نتیجه میرسه.

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه عزیزم فایده نداره . حدااقل تو این دنیا یکی باید پشتت باشه اون یه نفرو هم خدا واسطه کرده . 

تا خدا هم نخواد هیچی نمیشه .

همین من 9 ساله دارم کنکور میدم تا وقتی خونه بابام بودم شب و روز به خاطر این که دوس داشتم برم دانشگاه و همش درس میخوندم کتک میخوردم و کتابامو باید از وسط باغچه جمع میکردم . حالا هم که شوهر کردم شوهره داره بلایی که بابام سرم اورد رو سرم در میاره .

اگه خدا به قول شما زحمتای شب و روزمو میدید یه کاری میکرد و مانع ها رو از جلو راهم بر میداشت .

ولی نداشتن نه بنده هاش نه خدا.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
نه عزیزم فایده نداره . حدااقل تو این دنیا یکی باید پشتت باشه اون یه نفرو هم خدا واسطه کرده .  ...

خب چرا قبل ازدواج شرط نذاشتین برا شوهرتون ؟برام عجیبه مردی پیدا شه نزاره زنش بره دانشگاه و سر کار  🤔خب اون پول که میاد تو خونه خودش 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
نه عزیزم فایده نداره . حدااقل تو این دنیا یکی باید پشتت باشه اون یه نفرو هم خدا واسطه کرده .  ...

ببخشید ۹ سال پشت کنکور موندن دیگه واقعا عادی نیست ، نهایتا اگه خوب بخونی چهار سال بمونی به پزشکی و دندان میرسی ،شما منزل پدر شرایط نداشتین و مقصر شما نیستین ، اما توی انتخاب همسر میتونستین شرط کنید برای ادامه تحصیل و قید بشه توی مهریه شما ،،،یا اینکه با شخصی به لحاظ فرهنگی ازدواج میکردید که مشوق باشه نه مانع. انشالله مشکلات شما به بهترین شکل حل بشن و به خواسته هاتون برسید.

خب چرا قبل ازدواج شرط نذاشتین برا شوهرتون ؟برام عجیبه مردی پیدا شه نزاره زنش بره دانشگاه و سر کار &n ...

شرط گذاشتم زد زیرش . منم میخوام تا سال بعد طلاق بگیرم برم دنبال ارزوی 9 ساله ام .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
شرط گذاشتم زد زیرش . منم میخوام تا سال بعد طلاق بگیرم برم دنبال ارزوی 9 ساله ام .

نظر منو میخوای فعلا خودتو درگیر کارا دادگاه نکن چون عصبی میشی اول بشین بخون قبول که شدی بیفت دنبالش 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
ببخشید ۹ سال پشت کنکور موندن دیگه واقعا عادی نیست ، نهایتا اگه خوب بخونی چهار سال بمونی به پزشکی و د ...

بله من همه ی این کارارو کردم شرط گداشتم خودشم قول داد ولی میزنه هر سال زیرش . 

و اینم بدونید بدون خواست خدا برگ از درخت نمیوفته . من اینو وقتی فهمیدم که شب و روز درس خوندم رتبه ی مزشکی اوردم ولی اینقدر مانع گداشت سر راهم که همه چیمو ازم گرفت.

بله من همه ی این کارارو کردم شرط گداشتم خودشم قول داد ولی میزنه هر سال زیرش .  و اینم بدونید ب ...

حالا چون برای شما اتفاق بد افتاده باید خودتون و بقیه از تلاش برای رسیدن به اهدافشون دست بکشن ؟

منم مطمئنم خدا حمایت میکنه اما خود ما تشخیص نمیدیم باید چیکار کنیم ، در مورد شما باید زودتر از شوهرت جدا میشدی ، نه به خاطر اینکه نمیگذاره درس بخونی ، بلکه چون با هر کاری بخوای بکنی مخالفه از درس تا عمل بینی و سر زدن به فامیل و...

بله من همه ی این کارارو کردم شرط گداشتم خودشم قول داد ولی میزنه هر سال زیرش .  و اینم بدونید ب ...

اگه رتبه ت به پزشکی خورده بود واقعا باید طلاق میگرفتی حالا ماهیو هر وقت از اب بگیری تازه س والا منم رفتم لیسانس گرفتم تازه به فکر افتادم برم پزشکی .ینی فکر نکن عقب موندی .ببین پزشکی بیاری بازم میتونی ازدواج کنی نترس .زمین انسان ها رو دیدی ؟حتما ببین یه خانم دکتر توش هست که شوهرش بد بوده طلاق میگیره بچه شو هم حتی ول میده و در پایان داشت دوران تخصصشو نشون میداد پیشرفت کرد برا خودش کسی شد 

حالا چون برای شما اتفاق بد افتاده باید خودتون و بقیه از تلاش برای رسیدن به اهدافشون دست بکشن ؟ منم ...

بیخیال ایشون فقط افسردگی گرفته 

بیخیال ایشون فقط افسردگی گرفته 

بنده خدا مشکلاتش زیاده ...البته باید مبارزه کنه ، چون موندن توی شرایط فعلی براش ضرر داره.

بیا خصوصی تا دعوات کنم بری سراغ درست 

حالا چون برای شما اتفاق بد افتاده باید خودتون و بقیه از تلاش برای رسیدن به اهدافشون دست بکشن ؟ منم ...

اره اخلاقش خیلی بده . البته خیلی منو دوست داره منو میپرسته به خاطر همین روم حساسه.

من فعلا نمیتونم جدا شم چون بابام نمیزاره جند بار به خاطرش تا داداگاه رفتم ولی به زور بابام برگشتم خونه . تا بابام هس نمیتونم جدا شم . بخاطر همین میگم من پشت ندارم.