2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوز پنجاه یا صد؟

استارتر خیالتون رو راحت کنم

هیچ داروی ضدافسردگی یا ضدوسواسی ظرف کمتر از سه ماه اثربخش نیست

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!

دیگه نهایت دو هفته بایداثرکنه

شاید بهت نمیسازه به دکترت بگو عوضش کنه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
دوز پنجاه یا صد؟ استارتر خیالتون رو راحت کنم هیچ داروی ضدافسردگی یا ضدوسواسی ظرف کمتر از سه ماه اث ...

من پنجاه ميل ميخورم يعنى طبيعيه كه من هيچ تغييرى نكردم؟

چند میلی میخوری؟ من ۵۰ میلی با فلکستین ۲۰ یعنی صبح فلکستین ۱ ساعت بعدش اسنترا بعد از ۱ ماه اثرش خ ...

والا من٥٠ميل ميخورم

هيچ تغييرى نكردم

نمى دونم طبيعيه يا نه

والا من٥٠ميل ميخورم هيچ تغييرى نكردم نمى دونم طبيعيه يا نه

شاید دوزش کافی نیست برات

اول دکتر میخواست ۱۰۰ میلی بده اما گفت چون فلکستین مصرف میکنی و تاثیر داشته اینم ۵۰ میلی 

یه قرص دیگه هم بود هنوز دارم اسمش یادم نیست اگر خواستی فردا برات می نویسم اونم دو هفته اول باید میخوردم بعد از ۲ هفته فقط مواقعی که دلشوره و اظطراب میگیرم باید بخورم

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
شاید دوزش کافی نیست برات اول دکتر میخواست ۱۰۰ میلی بده اما گفت چون فلکستین مصرف میکنی و تاثیر داشته ...

خودمم احساس كردم شايد دوزش كم باشه كه هيچ تغييرى نكردم البته اينجا باران جان گفته بعد از يك ماه و نيم اثرش شروع ميشه بايد برم با دكترم صحبت كنم پس