2777
2789
عنوان

😢😭😢😭بزارید من بمیرم😭😭😭😭

356 بازدید | 35 پست

میخوام بمیرم 😭😭😭دلم برای مامانم تنگ شده 😢😭😭😭دلم میخواد بابام و بغل کنم😭😭😭😭😭😭 کیلومترها درون ازم😭😭😭😭

من مامانمو میخوام😭😭😭😭

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤

این عینک بیشعورم که تمیز نمیشه😢😢😑😑😭😭😭همش تار میبینم😭😭😭

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤

بمیر مزاحم نمیشم   :/

کاربری دهمم هست از عالم و آدم سیم کارت گدایی کردم خدا شاهده گزارش بزنین بترکم میام یه لنگتونو میبندم به اسب تشنه یه لنگتونو به اسب گشنه    با نظرم هم مخالف بودین ریپلای نکنین میام دهن مهنتونو جر میدم  اعصاب ندارم   :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیشده 

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
بمیر مزاحم نمیشم   :/

😐

ساعت سه‌ نیمه‌شب بود..

صدای زنگ تلفن دختر را بیدار کرد پشت خط مادرش بود ..دختر با عصبانیت گفت:

"چرا این وقت شب منو از خواب بیدار کردید؟! "

مادرگفت: ۲۵ سال قبل درهمین ساعت تو مرا از خواب بیدار کردی خواستم بگم:

تولدت مبارک دختر قشنگم ❤️

پس از اینکه دل مادرش را شکسته بود تا صبح خوابش نبرد ..صبح سراغ مادر رفت وقتی داخل خانه شد مادرش را پشت میز تلفن با شمعی نیمه سوخته یافت .ولی مادر دیگر در این دنیا نبود.

✍🏻 هرگز دل کسی را نشکن ،هرگز.

همیشه زمان برای جبران وجود ندارد .

😐

چیه خودت گفتی عجبا بیا خوبی کن  😐😐

کاربری دهمم هست از عالم و آدم سیم کارت گدایی کردم خدا شاهده گزارش بزنین بترکم میام یه لنگتونو میبندم به اسب تشنه یه لنگتونو به اسب گشنه    با نظرم هم مخالف بودین ریپلای نکنین میام دهن مهنتونو جر میدم  اعصاب ندارم   :/
آخی عزیزم اگه میتونی تو این تعطیلات که در پیشه یه سر بهشون بزن یا اونا بیان پیشت

اونا نمیتونن بیان 😢😭مام فعلا نمیتونیم بریم ۳ماهه ندیدمشون😢😭😭😭😭😭