2777
2789
عنوان

درمان وسواس

260 بازدید | 24 پست

بچه ها کسی بوده وسواسش درمان شده باشه؟ 

من دیگه خیلی دارم اذیت میشم 

وسواس شدید دارم. دیشب برادرشوهرم اومده بود خونه مون اونقدر اعصابم بهم ریخته بود که قابل توصیف نیس 

فقط منتظر بودم بره تا پاشم همه چی رو بشورم باورتون نمیشه ساعت 2 نصفه شب پاشده بودم هممممه چیزو میشستم حتی ظرف سس که برداشته بود ریخته بود رو غذاش یا دسته پارچ!

تازه تو فکرم بود مبل و کنترل تی وی رم دستمال بکشم 😲😲😲

تا همه چیزو شستم راحت شدم فکرم اروم شد

وسواس فکری شدیدم دارم. مثلا همه چیز باید دقیییق مرتب باشه. مدام نگران خراب شدن وسایل یا تموم شدنشونم. بگم خنده تون میگیره ولی امشب تصمیم گرفتیم رو تشک جلو تی وی بخوابیم حالا همه ش نگرانم این دوتا تشک منسجم تر از بقیه بشن کوچیک تر به نظر بیان

در مایکروفرو و یخچال باز میکنم اونقدر سعی میکنم احتیاط کنم اذیت میشم چون میترسم خراب شه

یه چیزی میخورم همه ش نگران تموم شدنشم استرس میده بهم

مدام چشمم به باک بنزینه استرس میگیرم میگم پای الان تموم میشه

دارم دیییوووونه میشم به معنای واقعی

عزیزم منم مثل شمابودم،اصلاداغووووون بودم

پولایی که برای صدقه مینداختم ومیشستم،مدادخودکارهمه چی

خیلی اذیت میشدم

یه روزتصمیم گرفتم مثله بقیه زندگی کنم بااینکه بدنم دردمیگرفت چون به فکرام عمل نمیکردم ولی انجامش دادم،،روزبه روزم بهترشدم

الان دیگه وسچاسی ندارم،خیلی عادیم،،قالی نونورومیخواست بندازم توحیاط بشورم نزاشتن،خودت وبه بیخیالی بزن 

یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.

وای عزیزم چقد بد. ما یکی از اقوام دورمون وسواس داره . یه مدت تحت درمان بوده دکتذچره نون مینداخته کف زمین برمیداسته میخورده میگفته ببینید چیزی نیست

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی بدون دکتر و دارو؟

آره،یباررفتم پیش روانپزشک بهم دارودادهمش خواب بودم،،اراده کن خودت ازپسش برمیای

مثلامیخوای فرشوپاک کنی(مثلافکرت میگه باپای کثیف روش راه رفتن)پیش خودت بگوعههه خاک که پاک کنندس مثل آب،،بایه جاروبرقی حل میشه،ذهنت وفریب بده،،مثلاکنترل بگوخوب غذاکه خورده بادست کثیف که نخورده،پس تمیزبوده کنترلم تمیزه،

احکام نجاستوبخون خیلی کمکت میکنه،احکام پاکی

باید رو خودم کار کنم واقعا

آره بایدذهنت وفریب بدی

وای من خیلی داغون بودم،وقتی میخواستم بزارم کناربدن دردداشتم ولی بعدیه هفته خوب شدفقط دیگه ذهنم درگیربوداونم میپیچوندم

آره بایدذهنت وفریب بدی وای من خیلی داغون بودم،وقتی میخواستم بزارم کناربدن دردداشتم ولی بعدیه هفته خ ...

افکارمو چه کنم

مدام نشخوار ذهنی دارم یه جیزی بشه من سه ماه بهش فکر میکنم و هی تو ذهنم دعوا میکنم گریه میکنم شاخ و شونه مبکشم انقد تو ذهنم بازیش میدم که تمام انرژی مو از دست میدم خسته میشم