2821
2789
عنوان

عفونت واژن

7326 بازدید | 77 پست

من زایمانم طبیعی بوده و از اون موقع دو سال و سه ماه میگذره و همش عفونت واژن دارم.اوناییکه هم سزارین کردن عفونت واژه دارن؟یا فقط با زایمان طبیعی اینجور عفونت میگیره واژن!!!!!؟؟؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

بنظرم هميشه بعده دسشويي از سشوار استفاده كن

معجزه ميكنه برات

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

عنبر نسارا دود بده خیلی خوبه

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم هميشه بعده دسشويي از سشوار استفاده كن معجزه ميكنه برات

ممنون عزیزم.دیگه کامل از بین میره؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
عنبر نسارا دود بده خیلی خوبه

چند باری دود دادم فایده نداشت

والله من در اوج سوزش و خارش شديد بدون دارو خوردن استفاده كردم خيلي زود تاثير گزاشت برام

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
خواهرمنم طبیعی اورده دوسال گذشته راضیه .حتما بیمارستانش زیاد کارش خوب نبوده

اتفاقا بیمارستانه خصوصی رفتم و دکتر خودم اومد بخیه هامو زد

والله من در اوج سوزش و خارش شديد بدون دارو خوردن استفاده كردم خيلي زود تاثير گزاشت برام

ممنون گلم

من زایمان نکردم ولی از اولین نزدیکیم ببعد همیشه عفونت قارچی داشتم همیشههههه ها تا این ک یبار شیاف ماریانا گذاشم گوش شیطون کر دیگه عفونت نگرفتم الان چن ماهه

همسرم دلیل من است. 💜🌱
من زایمان نکردم ولی از اولین نزدیکیم ببعد همیشه عفونت قارچی داشتم همیشههههه ها تا این ک یبار شیاف ما ...

این شیاف چیه؟؟دکتر برات نوشته؟

نه گیاهیع از عطاری خریدم 

بنظرت برم دکتر یا اینو بگیرم؟؟؟

اگر افتاب میفته تو اتاق از پنجره.لباساتو در بیار پاهاتو باز کن ردزی ۲۰ دیقه افتاب بگیر ب واژنت خیلی خوبه من این کار و میکنم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792