2777
2789
عنوان

بچه ها سريع بيايد🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبت نیست معده ت هست برو دکتر فوق گوارش و درست درمان کن عزیزم

عزيزم تحت نظر دكتر گوارشم ولى اين دفعه رفتم گفت ريفلاكس معدت عود كرده حالا نميدونم قلبم تير كشيده ازونه يا نه

باعث دردش میتونه بشه ارهه. اما نوع دردود رو نمیدونم حالت تیر کشیدنه یانه.میتونی تو نت سرچ کنی ببینی

واسه من دردش اینطور بود که قلبم موقع راه رفتن و تکون خوردن اینا بشدتتت دردمیکردد باید با دستم قلبمو فشار میدادم بعد راه میرفتم.برامن تیرنمیکشید اما خیلیی بد دردمیکرد

باعث دردش میتونه بشه ارهه. اما نوع دردود رو نمیدونم حالت تیر کشیدنه یانه.میتونی تو نت سرچ کنی ببینی

اخه به دكتر گوارشم گفتم دست چپم پشت چپم درد ميگيره گفت از معدته 

عزيزم تحت نظر دكتر گوارشم ولى اين دفعه رفتم گفت ريفلاكس معدت عود كرده حالا نميدونم قلبم تير كشيده از ...

درد معده همیشه با درد قلب اشتباه میشه 

سنت اصلا به مشکل قلبی نمیخوره و نوارت هم سالم بوده عزیزم پس مطمئن باش معدته 

انتی اسید بخور 

با حیوانات مهربون باشیم 🥰
يعنى خطرناكه اخه دكتر ميرم ميگه قلبت نيس ولى ميترسم

خطرناکیشو نمیدونم فقط میدونم نباید پشت گوش بندازی اگه قلبت نیست دکتر گوارش برو بالاخره باید بفهمی مشکل از کجاست دیگه

دستمو ول نکن🤲🏻
استرس اره دارم

پس از نظر جسمی سالم هستی خداروشکر 

این علائم مربوط به تنش روحی و استرس هست 

باید مشکلت رو حل کنی ، یا برای کنترل استرس بری پیش روانپزشک شاید بهت دارو بده 

اصل مشکل حل بشه ، علائمش هم برطرف میشه

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
خطرناکیشو نمیدونم فقط میدونم نباید پشت گوش بندازی اگه قلبت نیست دکتر گوارش برو بالاخره باید بفهمی مش ...

خب عزيزم تحت نظر دكتر فوق تخصص گوارشم قرص ميخورم ولى گفته ريفلاكس معدم باز عود كرده دكتر قلبم رفتم نوار گرفتم گفتن سالمه ولى وقتى درد ميگيره يا تير ميكشه ترس ميفته تو وجودم كه معدمه يا قلبمه