2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشالا.مرسی عزیزدلم.من پایین تنم خیلی زود بزرگ میشه.ولی از سینه کوچیکه بکم

کاری نداره میگی ورزش بالا تنه زیاد بهت بده و البته سنگین و آروم کار کن. ماساژ با روغن خراطین اصل هم تاثیر خوبی داره

🖤
مربی جلووامیسته بقیه پشت سرش بادمبل وچوب وصفحه ورزش میکنن.ورزش گروهیه

اهان.خوبه.انشالا بدنسازیو برم عالیه.اگه این ماه باردار نباشم.۱ساله اقدامم اما نشده همش گرفته ام

اللهی نگاهی...👫
کراتین هم نخور عوارض داره

اره دیگه یه ماه بعداینکه چن ماه ورزش وترک کردم خوردم که بهم انرژی بده بتونم سنگین کارکنم تادوباره عضله شه زودتر.اونم چون خونه داشتیم خوردم.وگرنه پول ندادم😂😂

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»
کاری نداره میگی ورزش بالا تنه زیاد بهت بده و البته سنگین و آروم کار کن. ماساژ با روغن خراطین اصل هم ...

آره میگم ک رو اونم کار کنم.خراطین اره ولی برمیگرده

اللهی نگاهی...👫
اهان.خوبه.انشالا بدنسازیو برم عالیه.اگه این ماه باردار نباشم.۱ساله اقدامم اما نشده همش گرفته ام

پس اگه تواقدامی که نبایدزیادسنگین کارکنی راستی به مربیت بگوورزش های کششی برای تقویت عضلات رحمم بهت بگه تارحمت فعال شه

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»
خخخخ.عب نداره فدای سرت

مرسی عزیزم

همراه با ورزش برنمبگرده عزیزم چون به تنهاییم کارساز نیست که باورزش سنگین ازش نتیجه میبینی

جدی.باشه امتحان میکنم حتما.من خونم چابهار اینجا هم روغن اصل داره.

اللهی نگاهی...👫
پس اگه تواقدامی که نبایدزیادسنگین کارکنی راستی به مربیت بگوورزش های کششی برای تقویت عضلات رحمم بهت ب ...

آره اونم ک حتما.انشالا نتیجه بگیرم بیام اینجا بهتون بگم.

اللهی نگاهی...👫