2777
2789
عنوان

چکار کنم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 55 پست
پدرت در قید حیات نیست؟؟خواهر برادر نداری؟؟

پدرم فوت کردن .دوتا خواهرامم از،من بدبختتر😔

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا اینجور که تو حرف میزنی طلاق راحتتره برات اگه دوسش نداری و شوهرت اینقدر غیر قابل تحملع حتما ط ...

😔نمیدونم

خودم قبول کرده بودم طلاقو 

با ی مشاور حرف زدم اون منصرفم کرد گفت زمان بده 

چون بهش گفتم شوهرمو دوس دارم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

با صدتا مکافات جهازمو پس گرفتیم .مامانم میگه تو مطمئنی شوهرت حسن نیت نداره نمیزارم برگردونی  ا ...

خیلی بهتره جدا شی. اگر همش درخواست طلاق میداد پس چرا جدا نشدین؟؟ برو دنبال کار واسه خودت

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

کاش نفروشه جهازمو 

شنبه میرم پیگیر این بشم ببینم منو میبره خونش یا ن 

ب فکر ی کار باشم 

ک خودم برگشتم اگه خونه مادرم ،ی پولی داشته باشم برای اینکه جهازمو ی جایی نگه دارم یعنی اجاره کنم 

چون شاید طلاق گرفتن تو اینده ارپز شوهرمبالاخره لوازم زندگی نیازه دیگه😔

کاش بتونم ی کوچولو از مهریه امو بگیرم بزارم بانک.بعد کار پیدا کنم جهازمو اجاره کنم مقابل مامانم وایستم نزارم بفروشه

بعد برم خونه شوهرم اگه دیدم باز،کنار نمیایم حداقل ی پولی دارم ک خونه رهن کنم و دوباره برگردم سربار مادرم شم😔ک اینجوری اواره شم ار،هر دو طرف 

ب خدا اینبار هردوشونو ول میکنم ن خانوادم ن شوهرمو هیچ کدومو نمیخوام .خودم کار میکنم تنها هم میتونم زندگی کنم 

کاش بتونم نزارم بفروشه 

فردا لازم دارم برای زندگی خودم

دنیز چرا به ضررش میشه طلاق ؟شاید دوستت داره ؟ مطمینی نمیخوای برگردی تو خونش ؟

ن من میخوامش 

اون نمیخواد

دنیز چرا به ضررش میشه طلاق ؟شاید دوستت داره ؟ مطمینی نمیخوای برگردی تو خونش ؟

ب ضررش نیست طلاق 

ب ضررش اینه ک تو دادگاه بگه طلاق از،سمت اوته درخواستش

پس دوسش داری ... 

بهش زنگ بز یا ی جوری ک خیلی تابلو نشه ببینش  بهش بگو حرفای آخرت رو.. شاید برگشتی رفتی سر خونه زنذگیت

اگه طلاق شد بگیر پشت سر تم نیگا نکن. 

فقط مادرت خدا خیرش نده تو این اوضاع بجای حمایت عاطفی برای چن تا وسیله دندون تیز کرده .. ببخشید

اگه طلاق گرفتی همه وسایل ت رو بفروش برو از اون خونه برو خونه اجاره کن .. جونی کار کن درمیاری .. شاید ازدواج هم برات پیش اومد 

خیلی بهتره جدا شی. اگر همش درخواست طلاق میداد پس چرا جدا نشدین؟؟ برو دنبال کار واسه خودت

درخواست طلاق ب من میده ن ب دادگاه 

میگه توافقی جدا شیم 

البته الان ی ماهی میشه دیگه نمیگه😔

پس دوسش داری ...  بهش زنگ بز یا ی جوری ک خیلی تابلو نشه ببینش  بهش بگو حرفای آخرت رو.. شا ...

چی بگم والا 

از هر دو طرف زده شدن 

با شوهرمم حرف زدم شرایطی چیش پام میزاره ک واقعا جکم مدپرگو داره وهسم 

بهش اصلا اعتماد ندارم میدونم شرایطشو قبول کنم بدبخت میشم

از هر دو طرف عصبانیم😔

تنهایی زندگی میکنم 

ب این خیلی فکر کردم

مطمینی نمیخوادت؟

نه بدبختی اینه ک مطمئن نیستم😔چون ی رفتارایی داره ک فکر میکنم خانواده اش مجبورش میکنن ک اینجوری هم هست ذهنشو همیشه نسبت ب من سمی میکردن