2777
2789
عنوان

چکار کنم😭😭😭😭😭😭

264 بازدید | 55 پست

مامانم باهام سر لج افتاده 

تا الانم ب زور جلوش وایستادم

میخواد جهازمو چندتاسو خودش برداره استفاده کنه

بقیه شو داره به یکی از اشناها میفروشه😭😭😭😭😭😭

من نمیخوام جهازمو بفروشه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جریان اینکه من و شوهرم شکایت بازی داریم و دادگاه بازی 

شش ماهه خونه مادرمم 

جهازمو اوردیم.

شوهرم منو از خونه اش بیرون کرد و اینا 

نمیدونم اخر کارمون چی میشه

الان سه ماهه اوردیم تو خونه داییمه .الان میگه ک باید زود ی کاریش کنیم 

خودش یخچال و لوازم اصلی خونش خوب نیست لوازم های بزرگ برقی رو واسه خودش برمیداره بقیه رو میفروسه 

زیاد حرف بزنم از خونش بیرونم میکنه 

خودمم چولی دستم ندارم ی خاکی ب سرم بریزم

شوهرمم ک کلا منو ول کرده

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

آخی عزیزم با ی بزرگتر ک مادرت ازش حرف شنوی داره صحبت کن ایشالله حل میشه

باور کن از هیچ کس حرف شنوی ندارخد.کسی حرف بزنه میزنه دهنش ک ب تو مربوط نیست 

موند خواهر و برادر مامانم ک اونام کلا درست و غلط طرف مادرم هستن

هرروز،سر این بحثه

دیگه نمیتونم جلوش وایستم 

نهایت یکماه دیگه صبر کنه😭😭😭

الان تو شرایطی هستم ک ن پول دارم از دست مامانم راحت شم و خونه مستقل بگیرم واسه خودم .ن اینکه اگرم داشتم واقعا ی سری مشکلان هست ک فعلا نمیتونم حدا شم باید صبر کنم

طلاق قطعیه؟؟؟؟میشه درس عبرت شوهرت.

ن قطعی نیست 

ولی شوهرم خیلی بی انصافه و بی وجدانه واقعا

مامانمم لج کرده 

منم مستقل نیستم ک بتونم جلوی مامانم وایستم 

هی سرم منت میزاره ک تو خونه منی و فلان 

کاش ی کار خوب گیر بیارم😔

نمی تونی با شوهرت آشتی کنی یا حداقل ی دردو دل کنی برگردی سر زندگیت ؟

اشتی ک نمیشه اسمشو گذاشت ولی شاید زیر فشار قانون و دادگاه منو برد ی خونه ی درب و داغون ک صرفا واسه اذیت کردنمه 

یعنی اصلا قابل اعتماد نیست 

اگه ببرمم خونش ک اونم معلوم نیست کی هست شاید کلا جهازمو داغون کنه شاید باز،بندازه منو بیرون ،دیگه کسی پشتم نیست ک جهازمو پس بگیرم صدتا مکافات داره.مخصوصا ک مادرم راضی نیست ببرم و مخصوصا اینکه شوهرم کاملا با نارضایتی و تحت فشهر میخواد منو برنردونه 

اه کاش اصلا برنگردونه منو خونه اش شوهرم

ن قطعی نیست  ولی شوهرم خیلی بی انصافه و بی وجدانه واقعا مامانمم لج کرده  منم مستقل نیست ...

پدرت در قید حیات نیست؟؟خواهر برادر نداری؟؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

با صدتا مکافات جهازمو پس گرفتیم .مامانم میگه تو مطمئنی شوهرت حسن نیت نداره نمیزارم برگردونی 

اگه برگردونی کلا بدون ما دیگه هیچ جا نیستیم پشتت .هربلایی سرت اورد اینجا نیا 

از،طرفی ام شوهرم دایم درخواست طلاق میداد جوری نیست ک بخش اعتماد کنم و تکیه کنم

تو کار خوب هم گیر بیاری بازم وسایلاتو میفروشن  باید ی فکر دیگ کرد  الان شوهرت مصر ب طلاق ...

ن فعلا از ترس اینکه ب ضررش،بشه نمیگه دیگخ شایدم نظرش برگشته