2777
2789
عنوان

مو خوشگلا بیان

2529 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

مراقبت از موهامو شروع کردم طی دوران مراقبت باید از شامپو‌ بچه استفاده کنم بنظرتون چه شامپو بچه ای خوبه

بجز فیروز چون موهامو زیادی خشک میکنه

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

سیگل ...سولفات و پارابن نداره

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آخر حموم از نرم کننده لطیفه هم استفاده میکنم ،بعد از حموم هم سرم دو فاز اورال ،خیییلی راضی ام

فروش اینترنتی لباس بچگانه از برندهای معتبر و محبوب ایران و جهان (تکفروشی به قیمت عمده) - فروشگاه اینترنتی پینارکالا
شامپو بچه س؟

اره عزیزم

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

ب پیج اینستای منم سر بزنید مراقبتهای مو رو مفصل توضیح دادم

tare_moye_ba_arzesh

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
من آخر حموم از نرم کننده لطیفه هم استفاده میکنم ،بعد از حموم هم سرم دو فاز اورال ،خیییلی راضی ام

وای لطیفه فاجعس منم یه مدت طلاییشو استفاده کردم اوایل خوب بود بعد شدید موخوره زد موهام

ماسک مو لورال خیلییییی به موهام میساخت که دیگه نمیدونم چرا داروخونه ها نمیارن بعدشم سرم آرگان میزنم ...

من از بانه خریدم دونه ای ۳۵ تومن،خییییلی خوبه

فروش اینترنتی لباس بچگانه از برندهای معتبر و محبوب ایران و جهان (تکفروشی به قیمت عمده) - فروشگاه اینترنتی پینارکالا
شامپوهای بدون سولفات بگیر این دوستمون که گفت سیگل من گرفتم موهامو خشک کرد استم سل گرفتم خارش سر گرفت ...

درمالیفت عالیه موهای منوجون داد ازبس خشک شده بودن ورنگش کدربود

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم