2777
2789
عنوان

عشقمو دیدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3503 بازدید | 110 پست

و من با غم صحنه رو ترک میکنم اسی خدا صبرت بده این بار دیدیش حلوش دربیا حتما

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
به خدا اشکام بند نمیاد دلم میخواد داد بزنم  یک ماه و ۱۵ روزه دارم عذاب میکشم ای کاش امام حسی ...

سر چی بهم خورد؟

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر چی بهم خورد؟

نمیدونم چی بگم شاید به حرفام بخندید 

اما مطمئنم عشق ما دوتا چشم خورد

همه میگفتن شما دوتا چطوری به پای هم موندید

یکی از همکارام برگشت گفت چرا ولت نمیکنه چکار کردی مگه 

نمیدونم چی بگم شاید به حرفام بخندید  اما مطمئنم عشق ما دوتا چشم خورد همه میگفتن شما دوتا چطور ...

اسي اين بار ديديش برو جلو باهاش بحرف بهتر از اين بلاتكليفي هست

نمیدونم چی بگم شاید به حرفام بخندید  اما مطمئنم عشق ما دوتا چشم خورد همه میگفتن شما دوتا چطور ...

شاید چیز خورتون کردن که جدا بشید

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

چند سالتونه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

من ب شخصه ب چشم اعتقاد دارم همین چشم زدنا خیلی از زندگیارو هم حتی از هم پاشونده و خراب کرده

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
به خدا اشکام بند نمیاد دلم میخواد داد بزنم  یک ماه و ۱۵ روزه دارم عذاب میکشم ای کاش امام حسی ...

وای استارتر خدا نکنه من به حال تو دچار بشم😔

منم ممکنه رابطم تموم شه

بعد ۲ سال و خورده ای

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
فکر کن اونم تو اون لحظات داشت از امام حسین(ع)میخواست بهم برسید🙂

کسی که منم دوسش دارم این شبا همش میره هیئت

کاش اونم از خدا و امام حسین منو بخواد ای خدا😢😢😢😭

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.