جوجه_73 مدیر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 3696 عنوان سرفه | مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 25 پست خانوما همسرم چند وقتیه خیلی سرفه میکنه و همش یه حالتیه که باید گلوشو صاف کنه.ممکنه از چی باشه ؟و اینکه اصلا نمیدونم دکتر چی باید بریم واسش 1398/06/15 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجه_73 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 3696 چهارتخم وآویشنوعناب واسه نرم شدن سینه عالیه مرسی عزیزم بهش میدم حتما
جوجه_73 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 3696 اخه معلوم نیست که مشکل ایشون آلرژی باشه خدای نکرده اگه عفونت ریه یا مشکل قلبی باشه چی ؟ من هم اسکن ... اره حتما میریم دکتر فقط نمیدونستم چه تخصصی برم که دوستان راهنمایی کردن
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 شما آلرژی داشتی؟ اره خودمم میترسم☹️ بله عزیزم آلرژی داشتمو دارم هنوز ولی چون میدونم مشکلم چیه کنترلش رو هم مبدونم گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 چهارتخم وآویشنوعناب واسه نرم شدن سینه عالیه اینا خوبه ولی وقتی که مشکل ایشون مسخص بشه گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
andishehnik عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 105 اینا خوبه ولی وقتی که مشکل ایشون مسخص بشه اول ازچیزای ساده شروع کنن بهترنیس ان شاالله که خوب میشن به خرج های زیاد نمی افتن اندیشہ نیڪ،گفتارنیڪ،کردارنیڪ
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 اول ازچیزای ساده شروع کنن بهترنیس ان شاالله که خوب میشن به خرج های زیاد نمی افتن خرج الان بهتره تا خدای نکرده مشکل جدی باشه و بخوان تو خرجهای بزرگتری بیفتن گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
andishehnik عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 105 خرج الان بهتره تا خدای نکرده مشکل جدی باشه و بخوان تو خرجهای بزرگتری بیفتن خوشگلم شایدخوب شدن،یهو که نمیرن اکوبدن،تست ورزش بدن عکس ازریه بگیرن،وقتی باچیزای طبیعی بشه خوب شدچراامتحان نکنیم اندیشہ نیڪ،گفتارنیڪ،کردارنیڪ
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 خوشگلم شایدخوب شدن،یهو که نمیرن اکوبدن،تست ورزش بدن عکس ازریه بگیرن،وقتی باچیزای طبیعی بشه خوب شدچرا ... من با توجه به تجربیات خودم گفتممنم سرفه مزمن داشتم و چون چندسال طول کشید بابتش همه تستهارو دادمو تجربه دیگه م اینه که بخاطر دست دست کردن واسه رفتن به دکتر دچار یه مریضی جدی شدم که خیلی واسه درمانش هزینه کردمعزیزم منم از خدامه ایشون چیزیش نباشه گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
andishehnik عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 105 من با توجه به تجربیات خودم گفتم منم سرفه مزمن داشتم و چون چندسال طول کشید بابتش همه تستهارو دادم و ... منم بانظرشما موافقم نمیگم دکترنرن میگم داروهای طبیعی خیلی بهترن ازداروهایی که عوارضش یه مریضی دیگه میاره اندیشہ نیڪ،گفتارنیڪ،کردارنیڪ
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 منم بانظرشما موافقم نمیگم دکترنرن میگم داروهای طبیعی خیلی بهترن ازداروهایی که عوارضش یه مریضی دیگه م ... دقیقا همینطورهمنم با داروی گیاهی بیماریمو کنترل کردمزمان بره ولی مطمان تره گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
مامان_محمدعلی94 عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 90 برای سرفه چه از نوع آلرژیک، سرماخوردگی، کرونا،عفونت ریه ...فقط شربت پروسپانمعجزه میکنهاثرش رو بعد3 روز میبینیدخواهرمن سالها آلرژی با سرفه امانش رو بریده بودبعد دو روز از مصرف اثرش رو دیدگیاهی ه از عصاره پیچکالبته نمونه خارجیش موثرترهکه کمتر پیدا میشه