2777
2789
عنوان

سرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 25 پست
اخه معلوم نیست که مشکل ایشون آلرژی باشه خدای نکرده اگه عفونت ریه یا مشکل قلبی باشه چی ؟ من هم اسکن ...

اره حتما میریم دکتر فقط نمی‌دونستم چه تخصصی برم که دوستان راهنمایی کردن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما آلرژی داشتی؟ اره خودمم میترسم⁦☹️⁩

بله عزیزم آلرژی داشتم

و دارم هنوز ولی چون میدونم مشکلم چیه کنترلش رو هم مبدونم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
چهارتخم وآویشنوعناب  واسه نرم شدن سینه عالیه

اینا خوبه ولی وقتی که مشکل ایشون مسخص بشه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
اول ازچیزای ساده شروع کنن بهترنیس ان شاالله که خوب میشن به خرج های زیاد نمی افتن 

خرج الان بهتره تا خدای نکرده مشکل جدی باشه و بخوان تو خرجهای بزرگتری بیفتن

خرج الان بهتره تا خدای نکرده مشکل جدی باشه و بخوان تو خرجهای بزرگتری بیفتن

خوشگلم شایدخوب شدن،یهو که نمیرن اکوبدن،تست ورزش بدن عکس ازریه بگیرن،وقتی باچیزای طبیعی بشه خوب شدچراامتحان نکنیم

اندیشہ نیڪ،گفتارنیڪ،کردارنیڪ
خوشگلم شایدخوب شدن،یهو که نمیرن اکوبدن،تست ورزش بدن عکس ازریه بگیرن،وقتی باچیزای طبیعی بشه خوب شدچرا ...

من با توجه به تجربیات خودم گفتم

منم سرفه مزمن داشتم و چون چندسال طول کشید بابتش همه تستهارو دادم

و تجربه دیگه م اینه که بخاطر دست دست کردن واسه رفتن به دکتر دچار یه مریضی جدی شدم که خیلی واسه درمانش هزینه کردم

عزیزم منم از خدامه ایشون چیزیش نباشه

من با توجه به تجربیات خودم گفتم منم سرفه مزمن داشتم و چون چندسال طول کشید بابتش همه تستهارو دادم و ...

منم بانظرشما موافقم نمیگم دکترنرن میگم داروهای طبیعی خیلی بهترن ازداروهایی که عوارضش یه مریضی دیگه میاره

اندیشہ نیڪ،گفتارنیڪ،کردارنیڪ
منم بانظرشما موافقم نمیگم دکترنرن میگم داروهای طبیعی خیلی بهترن ازداروهایی که عوارضش یه مریضی دیگه م ...

دقیقا همینطوره

منم با داروی گیاهی بیماریمو‌ کنترل کردم

زمان بره ولی مطمان تره

برای سرفه چه از نوع آلرژیک، سرماخوردگی، کرونا،عفونت ریه ...

فقط شربت پروسپان

معجزه میکنه

اثرش رو بعد3 روز میبینید

خواهرمن سالها آلرژی با سرفه امانش رو بریده بود

بعد دو روز از مصرف اثرش رو دید

گیاهی ه از عصاره پیچک

البته نمونه خارجیش موثرتره

که کمتر پیدا میشه