2777
2789
عنوان

کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 97 پست
نه فداتشم نزاشتم اينقدر بي بي منفي ديدم ديگه حالم از هر چي بي بي چك و دكتر زنان بهم ميخوره

درک میکنم عزیزم.. چند وقته اقدامی؟ ماه های قبل هم پریودتون طولانی میشد؟ یا این ماه شده؟ 

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تمام آزمايش هام رو انجام دادم تيروئيدم كم كاره سه ماهه زير نظر دكتر غدد هستم امروز هم آزمايش داشتم تازه برگشتم از آزمايشگاه ولي پرولاكتينم نرماله

خدایا شکرت❤❤❤
نشاسته رو تو اب حل كنم يا مثل فرني درست كنم بخورم ؟ واي من هنوز خوب نشدم لك بيني دارم 😫

اول دو قاشق غذاخوری نشاسته رو توی چند قطره اب حل کن عزیزم.. بعدش  دو لیوان اب اضافه کن با گلاب و کمی شکر..بذار روی حرارت تا کمی قوام بیاد.. سرد که شد کمم کم بخور. من دیشب درست کردم.. دو بار خوردم. امروز صبح هم خوردم.. بازم دارم میخورم. حتما درست کن بخور.. به منم خبرشو بده. 

من نشاسته رو درست كردم عالي بود خوب شدم مرسي مهربون😘

عزیزممممم... خداروشکر... کامل پاک شدی پس گلم؟؟؟ ایول... التماس دعا... بیا در حق هم این شبا دعا کنیم که هر دومون مامان بشیم.. البته فکر کنم این ماه رو از دست دادیم

اره كامل پاك شدم 

من الان تو مسجدم برات دعا ميكنم انشالله به حق همين شبها زود زود بيايي خبر بارداريت رو بهم بدي فداتشم

انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه

خدایا شکرت❤❤❤
اره كامل پاك شدم  من الان تو مسجدم برات دعا ميكنم انشالله به حق همين شبها زود زود بيايي خبر با ...

مرسیییییی عزیزمممممم... انشاللله... منم ظهری مسجد بودم.. برای تو و همه منتظرا دعا کردم. هر وقت باردار شدی حتما خبرم کن گلم. 😍😘😍