2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم هنو مردا رو خوب نشناختی ابجی😐😐😐😐

عزیزم شاید تو برخوردای اول برای مخ زنی بعضی هاشون قضیه ازدواج رو مطرح کنن که الان هم دیگه خییلی کم شده و همه اان شفاف قصدشون رو میگن...

ولی تو یه رابطه طولانی مدت هرگز الکی اینکارو نمیکنن.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
ایشالا میاد...مردها الکی اسم خواستگاری نمیارن.....با یه حس خوب برو جلو...افکار منفی تعطیل...پیشاپیش ...

اتفاقا منم به همین فک میگردم چون چند ساله باهمیم اصلا نگفته بوووود . ولی چون خیلی یهو گفت من موندم.فدات مرسی بابت دعای قشنگت

عزیزم شاید تو برخوردای اول برای مخ زنی بعضی هاشون قضیه ازدواج رو مطرح کنن که الان هم دیگه خییلی کم ش ...

ما ۱۲ ساله همو میشناسیم  ۲ ۳ سالشو باهم بودیم  بعید میدونم الکی بخواد بگه

ما ۱۲ ساله همو میشناسیم  ۲ ۳ سالشو باهم بودیم  بعید میدونم الکی بخواد بگه

اوه ماشالله پس جدایی خ سخته ایشالا حتما به وصال میرسه‌ عزیزم خوشبین باش.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
عزیزم شاید تو برخوردای اول برای مخ زنی بعضی هاشون قضیه ازدواج رو مطرح کنن که الان هم دیگه خییلی کم ش ...

اخه خودم تو اینجور رابطه طولانی بودم ک گفتم همش گفت میادو این حرفا اخرشم من موندمو طعنه های اطرافیان

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
چراااا ولی همه مثل همن ؟ 

مث هم نیستن ولی از روتجربه ای ک داشتم میگم

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
اخه خودم تو اینجور رابطه طولانی بودم ک گفتم همش گفت میادو این حرفا اخرشم من موندمو طعنه های اطرافیان

عزیزم باید دید ریشه مسئله چی و کجا بوده....شاید تغییر مسیر داده و نظرش برگشته یجایی....خودتون بهتر میدونید.

ولی معمولا سرکاری نیستن تو روابط مدت دار.

اصلا نمیدونم کسایی ک واسه ازدواج باهمن باید چیا بهم بگن 😂

در مورد زندگی و آینده اینهمهههههه چیز میز قشنگ هست 

اول در مورد محل خونه ی آینده و اینکه مسایل سبک بگیرید که کسی اذیت نشه...کلا اول در مورد کلیات بعد جزییات.....شما از سیاست های خانمانه ات تراوش کن مجذوبت میشه و از انتخابش خرسند میشه☺

2790
2823
2791
2779
2792