2821
2789
عنوان

ازدواج

400 بازدید | 33 پست

سلام. من چند سالی هست با یه نفر اشنا هستم ولی هی توو رفت و امد بودیم . هر دفعه حرف ازدواج میشد یه جوری حرفو عوض میکرد و من کات میکردم عادی شده بود دیگه 😂  اینسری ک بهش گفتم گفت اره میام 😲 حالا نمیدونم راست میگه یافقط خواست یه چی گفته باشه !!!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایشالا میاد...مردها الکی اسم خواستگاری نمیارن.....با یه حس خوب برو جلو...افکار منفی تعطیل...پیشاپیش مبارکا باشه گلم.خوشبخت شید.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

خاسته یه چی بگه بنظرم که بازم سرکارت بزاره خب اخه چرا جلو نمیاد اگه قصدش ک خیر باشه تواین روزا میاد اگرم نه که دیگه هیچی😕

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
ایشالا میاد...مردها الکی اسم خواستگاری نمیارن.....با یه حس خوب برو جلو...افکار منفی تعطیل...پیشاپیش ...

فک کنم هنو مردا رو خوب نشناختی ابجی😐😐😐😐

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

تو گفتی؟؟،؟

خب چرا گفتی؟

اون نمیخواد بیاد و اینبارم نمیاد و اگ‌نیومد تمومش کن و عمرتو حرومش نکن اگ بخوادت میفته ب پات ک بیاد ن اینک تو بگی بیاد بگه ن یا بگه باشه میام

خودت باش.          مگه خودت چشه؟؟؟