شوهر منم یکم حرفشون شد با خانوادم میترسن نزاره برم دیگه😔
سلام خوبی نزاشت بری واسه تعطیلات؟منم دیروز با زور و غر و بد اخلاقی چن ساعت رفتیم خونه بابام اینا.در صورتیکه خ بهش احترام میزارن ولی این اشغاله و نمک نشناس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خوبی نزاشت بری واسه تعطیلات؟منم دیروز با زور و غر و بد اخلاقی چن ساعت رفتیم خونه بابام اینا.در ...
سلام مرسی فعلا حی تو گوشش میخونم که میخوام عاشورا تاسوا رو برم میگه نه .برا شوهرم منم خیلی احترام میزاشتن دوسش داشتن عین پسرشون ولی خودشو از چشم انداشت بی ارزش شد برا خانوادم با این حال متمان بابام بازم خوبم😔
زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
ای جااااانم عزیزم چه گوگولیه...😘😘😘پسرتم با خودت ببر.من یه ماه قهر کردم رفتم اومد دنبالم یه هفته خوب بود فقط باز شروع کرد😢😔😩وای خداروشکر کنم بچه ندارم.ولی خ دوس دارم بچه داشته باشم ولی میگم بچه این ادم بدرد نخور چیه ک نسلش ادامه پیدا کنه😐