2777
2789
عنوان

خیلی از این زندگی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 123 پست
شوهر منم یکم حرفشون شد با خانوادم میترسن نزاره برم دیگه😔

سلام خوبی نزاشت بری واسه تعطیلات؟منم دیروز با زور و غر و بد اخلاقی چن ساعت رفتیم خونه بابام اینا.در صورتیکه خ بهش احترام میزارن ولی این اشغاله و نمک نشناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی نزاشت بری واسه تعطیلات؟منم دیروز با زور و غر و بد اخلاقی چن ساعت رفتیم خونه بابام اینا.در ...

سلام مرسی فعلا حی تو گوشش میخونم که میخوام عاشورا تاسوا رو برم میگه نه  .برا شوهرم منم خیلی احترام میزاشتن دوسش داشتن عین پسرشون  ولی خودشو از چشم انداشت بی ارزش شد برا خانوادم با این حال متمان بابام بازم  خوبم😔

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
این پسرمه دلم نمیاد ترکش کنم

ای جااااانم عزیزم چه گوگولیه...😘😘😘پسرتم با خودت ببر.من یه ماه قهر کردم رفتم اومد دنبالم یه هفته خوب بود فقط باز شروع کرد😢😔😩وای خداروشکر کنم بچه ندارم.ولی خ دوس دارم بچه داشته باشم ولی میگم بچه این ادم بدرد نخور چیه ک نسلش ادامه پیدا کنه😐

سلام اگه بچه داری حتما کوتاه بیا و گرنه هر چی خدا بخواد 

ندارم عزيزم.

اكه داشتم عمرررررا جدا نميشدم.

كلةا سيستمم بسوزوبسازه!!!!!الان بعد٥سال كه جندبار خاسته جداشيم، ديكه كم اوردم.وكرنه هنوزم زندكي ميكردم

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
ای جااااانم عزیزم چه گوگولیه...😘😘😘پسرتم با خودت ببر.من یه ماه قهر کردم رفتم اومد دنبالم یه هفته خ ...

یه روز قهر موندم اومد پسرشو برد پسرم زنگ زد دلم طاقت نیاود رئیسش اینا زنگ زدن برگردوندنم خلاصه.والا خوب بود بعد ازدواج خواهر خراب شد😔منم میگم نتشکری نباشه کاش بچه نداشتم میرفتم

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
یه روز قهر موندم اومد پسرشو برد پسرم زنگ زد دلم طاقت نیاود رئیسش اینا زنگ زدن برگردوندنم خلاصه.والا ...

ماهم از بعد عروسی اخلاقش بد شد و اصن یکی دیگه شد..😔😔منم بچه ندارم ولی طلاق بعدش کلی دردسر داره اینجا ایرانه.حرف مردم.شاید دیگه موقعیت  نداشته باشی گوشه گیری افسردگی و...من میگم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم والا تنهایی خ بهتره الانم تنهام من😔😔😔💔

ب شوهرت الان پیام بده و بگو بیا با هم از نو شروع کنیم بخدا حیف زندگی خراب بشه حالا دلیل طلاق تون چیه

خودم همه اينارو ميفهمم با دل و جونم.

ميكم كه حتي تو بغلش اخرين روز دادكاه كريه كردم كفتم دنيارو بدون تو نميخوام!اما فقط ميكه من همينم كه هستم،باهمه ي بدي هام.

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
ماهم از بعد عروسی اخلاقش بد شد و اصن یکی دیگه شد..😔😔منم بچه ندارم ولی طلاق بعدش کلی دردسر داره این ...

والا  منم طلاق دوس ندارم مشکلات زیاد... خدا به شوهرا عقل درک انصاف بده

ماهم از بعد عروسی اخلاقش بد شد و اصن یکی دیگه شد..😔😔منم بچه ندارم ولی طلاق بعدش کلی دردسر داره این ...

قبلا باهات حرفیدم یادم نمیاد