2777
2789
عنوان

خیلی از این زندگی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 123 پست

چون دوسش داری وعاشقشی ازخدامیخوام شوهرتوهدایت کنه جدانشین  ای خداچی میشه فردابگه برگرد عوض میشم امشب یاودود بخون۱۰۰۱مرتبه

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
چون دوسش داری وعاشقشی ازخدامیخوام شوهرتوهدایت کنه جدانشین  ای خداچی میشه فردابگه برگرد عوض میشم ...

آرزومه آرزومه معجزه بشه.

بحق رقيه بحق علي اصغر.

توروخدا دعام كن،انشالله كه خدا حاجت شمارو هم روا كنه

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی قبول داره خانواده اش مقصرن چرامیگه من همینم که هستم چراتلاش نمیکنه دشمن شادنشین بمیرم برای دلت ...

خودمم موندم جرا اينطوره.

باورت ميشه الان تنها تو خونه خودمون كه بدون وسيله است، تنها داره زندكي ميكنه، حتي به خانواده ش نكفته،فقط رفته باهشون كتك كاري كرده و باز بركشته تؤ همون خونه

ما كه تا اخرين لحظه بدون بغل هم خابمون نميبرد! واي حيف،جقد زندكيمون الكي الكي تموم شد! توروخدا با ح ...

درست نمیشه من چند وقته به جدایی فکر میکنم دارم تو. این زندگی نابود. میشم😭😭😭

اشکم بند نمیاد بغض داره خفه م میکنه

درست نمیشه من چند وقته به جدایی فکر میکنم دارم تو. این زندگی نابود. میشم😭😭😭 اشکم بند نمیاد بغض د ...

بخدا كه وقت طلاقو بعدش بدتر از الانته.

لطفا اروم باش دوسته عزيزم.

زندكيه همه سختي داره،يكي بيشتر يكي كمتر، منم كه الان تو طلاقم حالم بدتر از تويه عزيزم.

لطفا بعنوان يه خاهر كوجيك به حرفام فكر كن، تا جاييكة جا داره حرف بزن،حرف بزن، تا حرفات بشه ملكه ي ذهنش،دعوا نه ها!حرف.

با ارامش حفظ زندكي كن.

ازش متنفرم خیلی عوضیه  امیدوارم به بدترین شکل تقاص پس بده

عزيزدلم، جون الان باهش دعوا كردي اين حسّو بهش داري.

اون بدر بجّه هاته، تنها مرد ه زندكيت،اونيكه يه روز بين  خاستكارات از همه بهتر دونستيشو انتخابش كردي عزيزم.

به روزاي قشنك زندكي تون فك كن،به روز تولّد بجّه هات، روز عقدتون،روز عروسي تون، به خوبياي شوهرت، صبوري كن عزيزم، باهش حرف بزن،بكو تو بشت و بناهه مني،ازخونه بابام اومدم اينجا كه به تو تكيه كنم ، الان تو بناهه مني.

عزيزدلم، جون الان باهش دعوا كردي اين حسّو بهش داري. اون بدر بجّه هاته، تنها مرد ه زندكيت،اونيكه يه ...

کثافت آشغال الکلی اومد خونه اشکم و بیشتر دراورد

خیلی حرفای بدی بهم زد قلبم داره پاره میشه

من هیچ روز خوشی با این نداشتم 

کثافت آشغال الکلی اومد خونه اشکم و بیشتر دراورد خیلی حرفای بدی بهم زد قلبم داره پاره میشه من هیچ ر ...

دورت بكردم عزيزم كه اينقد دل بر دردي داري، ميفهمم ،منم بعضي شبا بعد دعواهام اين مدلي ميشدم،اماالان دلم واسه همون موقع ها تنك شده!واسه خونه ي مشتركمون،بااينكه الان خونه بابام خييييييلي بيشتر از خونه خودم امكاناتو غيره دارما،ولي بازم خونه خودم.

الان مستقلي ، خونه تي،كنار بجّه هاتي عزيزم، اكه بخاي جدابشيو بجّه تو نده بهت اونجا درده.

باوركن ميفهمم حق باتويه ها،همسرت اشتباه كرده،ولي حرفم اينه تا جاييكه توان داري تحمل كنو واسه درست كردن زندكيت تلااااااااااش،حالا به هر طريقي، اول بخاطر بجّه ت كه در اينده خدايي نكرده بجّه طلاق نشه، بعدم بخاطر روح خودت كه ارامش بكيري

کثافت آشغال الکلی اومد خونه اشکم و بیشتر دراورد خیلی حرفای بدی بهم زد قلبم داره پاره میشه من هیچ ر ...

همون تابيك خودت كه دنيا دارمكافاته،شوهر دخترعمه تون همونو دوباره بخونيد،شايد اروم بشيد

دورت بكردم عزيزم كه اينقد دل بر دردي داري، ميفهمم ،منم بعضي شبا بعد دعواهام اين مدلي ميشدم،اماالان د ...

دیگه نمیتونم

فردا میرم 

بچه هام هم میگیرم به هر قیمتی شده

تا هفت سالگی حضانتشون با منه

این حروم زاده پست پدر نیست دشمنه

دیگه نمیتونم فردا میرم  بچه هام هم میگیرم به هر قیمتی شده تا هفت سالگی حضانتشون با منه این ...

حالا فردا رو بيخيال شو،يكّم اروم شو،٣روز بعد اكه بازم همين حسّو داشتي برو.

بجّه بي بدر ارج نداره،حواستو جمع كن

عمه ش و قبول داشت کلی باهاش حرف زد ولی کوتاه نیومد دیگه به حرف عمه ش هم گوش نمیده 

عزیزم از خدا بخواه انشالله حل میشه در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤