2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان 😑😥

1364 بازدید | 22 پست

سلام بچها من تنبلی تخمدان دارم و هر دو تخمدانم درگیره فولیکولایی که ازاد نشدن به اندازه های ۲ تا ۸ میلیمتر داخل هر دوتخمدانم وجود دارن و تخمدانامم بزرگتر از حد نرمالن ... من قصد بچه دار شدن ندارم ... بنظرتون باید واسه درمان چیکار کنم؟

بايد دارو بخورى عزيزم من قرص سيبل اسپانيايى ميخوردم خوب بود

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بايد دارو بخورى عزيزم من قرص سيبل اسپانيايى ميخوردم خوب بود

من خیلی دارم اذیت میشم پریودام چار ماهی یکباره موی زاید زیر چونه خم دارم .... بهم چند دوره گلوکوفاژ دادن اما هیچ فایده ای نداره 

چرا،؟ خیلی سخته اینطوری باشم تا اخر عمر😔

منم خودم از وقتی به سن بلوغ رسیدم تنبلی دارم و بدون دارو پریود نمیشم باید حتما قرص حلوگیری بخورم تا پزیود بشم.. هر دکتر و راهی ام که فکرشو کنی رفتم.. درمان نداره فقط میشه با دارو کنترل کرد به محض قطع دارو برمیگرده..دکتر غدد به من گفت چون مشکل هورمونیه و هورمونا از غده ها ترشح میشه نمیشه غده هارو ک دراورد و ریشه کن کرد.. و مدامم ترشح میشه.. پس فقط باید کنترلش کرد و باهاش کنار اومد..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
من خیلی دارم اذیت میشم پریودام چار ماهی یکباره موی زاید زیر چونه خم دارم .... بهم چند دوره گلوکوفاژ ...

من موى زائد ندارم اما موهام خيلى ميريخت 

عزيزم تنبلى درمان نداره فقط ميشه با داروهاى هورمونى كنترلش كرد تنها قرصى ك عوارضش كمه همين سيبل اسپانيايى هست ك ٢٠ تا دونه ١٥٥ هزارتومنه با دكترت مشورت كن بخر بخورش ببين چى ميشه

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
منم خودم از وقتی به سن بلوغ رسیدم تنبلی دارم و بدون دارو پریود نمیشم باید حتما قرص حلوگیری بخورم تا ...

اخه قرص جلوگیری خیلی بده حتی تو سنین رشد صفه هات رشد رو میبنده و باعث میشه قد خوب رشد نکنه دکتر به من گف اصلن قرص جلو گیری نخور