shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 عنوان دل درد 52 بازدید | 8 پست سلام ب دوستان گلم خسته نباشید عزیزان دلم دوستان من دل دردم هرکاری میکنم خوب نمیشم امپول زدم گل محمدی خوردم اثری نذاشته چیکار کنم ♥؟کمکم کنین! اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸 1398/06/15 | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_برنارد_ عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 687 چای نبات لیمو. نگو قصه آخرش مرگ منه...داره چشمات منو آتیش میزنه...نگو از تلخیه دنیا سیرم ...نگو میرم نگو ک میمیرم#من_یک_چاوشیستم کاربرقدیمی ام
shadownight عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 1246 کیسه آب گرم بذار رو شکمت لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀
shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 دلدرده پریودیه؟ ن عزیزدلم اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸
shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 چای نبات لیمو. فدات عزیزامتحان میکنم♥ اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸
shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 کیسه آب گرم بذار رو شکمت گذاشتم خاهر عزیزم اما بعد چند ساعت دوباره همون دل درد بود اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸
mi_t عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 123 آب لیمویه تازه و عسل و آب جوش مخلوط کن سرد شد بخور .برا همه دردا خوبه.زنجبیلم عالیه.
shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 آب لیمویه تازه و عسل و آب جوش مخلوط کن سرد شد بخور .برا همه دردا خوبه.زنجبیلم عالیه. فدات عزیزدلم اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸