2777
2789
عنوان

خدای گلم

470 بازدید | 15 پست
سلام
ممنونم ازت به من 24 سال چشم دادی و من همه چیز رو دیدم
24 سال خندیدمو گریه کردم
24 سال راه رفتم و لذت بردم
تفریح کردم .درس خوندم . با خانواده ام خوش بودم . هیچ وقت گرسنه نموندم . بی خوابی نکشیدم . سبک بال بودم.پول داشتم. هنرمند بودم .هر چی که دلم خواستو یواشکی بهت گفتم بهم دادی. زیارت امام رضا 12 بار رفتم.ماشین دار شدم . ازدواج کردم. تنها نبودم . دوستای خوبی داشتم . کتابای خوبی داشتم .هنر نوشتنو داشتم . سلیقه ام که خوب بود .مریض نبودم . تصادف نکردم.
همش به خاطر لطف بود
باید امشب با 24 سالگیم هم خداحافظی کنم
و فردا ساعت 8:45 برم تو 25 سالگی
خدا جونم خودم تو این سال هم به تو میسپرم
داشته هامو از نگیر و اگه صلاح میدونی نداشته هامو تبدیل به داشته کن
خدا جونم ازت ممنونیم ب خاطر همه چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدتـــــــــــــــــــــــــــ مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ.ایشالله نداشته هات به داشته تبدیل شه عزیزم
درزندگی فهمیده ام که انتقاد در مورد چیزی که انسان آن را تجربه نکرده "کار ساده ایست
اللّهُمَ صَلّ عَلی فاطِمَه و اَبیها و بَعلها وَ بنیها وَ السّر المُستوَدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاط به عِلمُکَ

یا حضرت زهرا أدرکنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی