2777
2789
عنوان

دارم‌گریه‌میکنم😢😢😭😭😭

210 بازدید | 16 پست

خدایابه‌حق‌همین‌روزدامن‌همه‌منتظراروسبزکن‌

خیلی‌سخته‌خیلی‌تلخه‌که‌بشینی‌عکسای‌سونوگرافیتو

نگاه‌کنی‌گریه‌کنی‌‌کاش‌خدابهم‌صبرمی‌دادیااینکه‌

منم‌بچه‌دارمی‌شدم😭😭😭😭😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پارسال اینموقع حال تورو داشتم ولی امسال با بچم رفتم شیرخوارگان ان شاالله سال دیگه بچه بغل بری م ...

خداکنه‌بخداهیشکی‌حال‌دلمونمیفهمه‌‌ازظاهربروزنمیدم‌

ولی‌ازدرون‌داغونم

واسه منم دعا کنید پریودم پنج روز عقب افتاده این سری که رفتم دکتر توضیحات تو تاپیک اخرم هست دکتر گفت اگه پریود شدی روز دوم بیا اگه نشدی بزار ده روز دیگه بیا بارداری ..یعنی ممکنه منم مادر بشم

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

به حق شش ماهه امام حسین ایشالا سال دیگه همه منتظرا دامنشون سبز بشه وبا نی نی هامون بریم شیر خوارگان😔😔

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

درکت میکنم چون خودمم بچه هام سقط شدن 2ماه پیش ... هر سال اینروزا میگم سال دیگه همینموقع منم با بچه م میرم مراسم امسال تمام وجودم خالیه انگار ی حس مزخرف ک مدام میگم خدایا کمکم کن فقط بهت نگم چرا فقط گله نکنم اما دیگه دارم کم میارم 😭

عزيزم پست هارو خوندم هم درد هستیم ايشالا سال ديگه همين موقعه هممون مامان شدیم وانتظارمون به پایان ميرسه😔😔😔

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝

منم ی منتظر دل شکسته بیقرارم😣😖😑😔 فقط خدا نگامون کنه... یکی از نزدیکا بچه دومشو بارداره خانواااادها دیگ لج کردن رو من بدبخت

انشالله قسمت تمام منتظرا... برام دعا کنین سالم بیاد بغلم