2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای تنظیم ساعت خوابه. من استفاده کردم اما کوتاه. 

هروقت خواستی بخوابی بخورش برو توو اتاق تاریک. تا نیم ساعت وقت داری بخوابی. ینی کم کم خوابالوت میکنه به طور مصنوعی. اگع بعد از نیم ساعت نخوابی دیگه خوابت میپره. 

برای تنظیم ساعت خوابه. من استفاده کردم اما کوتاه.  هروقت خواستی بخوابی بخورش برو توو اتاق تاری ...

من مشکل وسواس فکری دارم کهالانافتاده به جون خابم مثلن دوشبنخابیدم بعد اون هرشب فک میکنم خابمنمیبره و همین وسواسم باعث بیخابیم شده

BabyFetus Ticker
من مشکل وسواس فکری دارم کهالانافتاده به جون خابم مثلن دوشبنخابیدم بعد اون هرشب فک میکنم خابمنمیبره و ...

فک کنم چون در طول روز خسته نمیشی. واسه همین وقت خواب هم خسته نیستی و همش فکر میکنی.   

من مشکل وسواس فکری دارم کهالانافتاده به جون خابم مثلن دوشبنخابیدم بعد اون هرشب فک میکنم خابمنمیبره و ...

وسواس فکری یعنی چطوری؟ 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
خابم هم باشه این فکره بیاد تو ذهنم خابم پریده

یبار بشین درست حسابی درموردش فکر کن رو کاغذ بنویس یا باکسی در میون بزار بعد دیگه هرچی اومد تو ذهنت بگو من به این. موضوع فکر کردم غصشو خوردم دیگه بسه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام