ناچ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 6741 عنوان خانه ما 89 بازدید | 2 پست مسابقه خانه ما در شیراز تکرارش امروز ساعت چنده؟؟ میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 1398/06/15 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8183 مگه میذاره تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 فكركنم الان شبكه افق بايد پخش كنه "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔