2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاري من با قد ١٦٠ وزن ١٠٥ يه بارداري عالي داشت خداروشكر. بخدا من تو عمرم نديدم يه بارداري اينقدر راح ...

منم قدم 160 هست بارداری اولم با58کیلو شروع شد،15کیلو هم اضاف کردم،بارداری دومم ک چند وقت پیش تو شش هفته سقط شد با 67کیلو شروع شد،ولی همون اول دکتر دور قندم خط کشید گفت لب مرزی،بهداشت ک گفت دیابت بارداریه،میگم نکنه بخاطر این سقط شده بخاطر همین دارم کم میکنم وزنمو

اره واقعا ميترسم😢😢دكتر نصر دكتر خوبي هستش؟ چقدر ازت گرفت براي اي وي اف عزيزم؟ خودش مريض ويزيت ميكن ...

من دکتر نصرو یه بار رفتم اونم بخاطر اینکه بگه ایا فیبرومم اثر فشاری بر حاملگی داره یانه 

راستش خودش به دلم ننشست برای ای وی اف 

میگن درصد موفقیتش زیاده اونم معلومه خب چون از تخمک اهدایی استفاده میکنه معلومه که جواب میده تخمک یه ادم جون و سالم معلومه که جنین میشه 

من ای وی اف هام تو نیکان بود 

اگرم بخوام برم بازم میرم اونجا چون خلوته و زمان انتظار کوتاه تره 

دکتر نصر خیلی معطل شدیم بعدشم دونفر دیگه دیدن ایشون فقط اومد سونو کرد و گفت که ای وی اف های قبلی بیخود بوده چون من بالای چهل هستم 

من دکتر نصرو یه بار رفتم اونم بخاطر اینکه بگه ایا فیبرومم اثر فشاری بر حاملگی داره یانه  راستش ...

عزيزم انشاالله برات بهترينا اتفاق بيفته و ني ني بياد تو دلت😍😍😍😍مرسي كه جواب سوالامو دادي مهربون جان

خداياشكرت....❤️ 
متفورمين خارجي

اه ببین یادم افتاد یه دکتری پارسال به من دادچندتا خوردم

چون من تنبلی تخمدان نداشتم ولی ذخیره ام به خاطر سنم روبه اتمام بود ترسیدم بخورم و همون یه کمم تخمک گذاری نکنه 

ولی دیگه فکر کنم از پارسال تا حالا همون 0/01  هم دیگه تموم شده باشه 

پس میگیرم و میخورم اگه باعث لاغری میشه 

اتفاقا همون موقع من به دکتره گفتم برای چیه این ؟ گفته چربیهای دور شکم و رحمتو کم میکنه 

ولی بعد سرچ کردم نوشته بودم واسه تنبلی تخمدانه از ترسم نخوردم 

خوب سد میگیرم میخورم

روزی چند تا میخوردی شما ؟

اه ببین یادم افتاد یه دکتری پارسال به من دادچندتا خوردم چون من تنبلی تخمدان نداشتم ولی ذخیره ام به ...

من روزي ٤ تا ميخورم چون طاقتشو دارم اما دكترا معمولا دو تا سه تا تجويز ميكنن چون ٤ تا يكم مشكله چون افت قند مياره اما بدن من ديگه عادت كرده😂اوايل دوتا ميخوردم بعد شد سه تا بعدهم ٤ تا

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم انشاالله برات بهترينا اتفاق بيفته و ني ني بياد تو دلت😍😍😍😍مرسي كه جواب سوالامو دادي مهربون ...

قربونت عزیزم 

ببین یه لیست از دکترهای مطرح بهت میدم ببین کدومو میخوای برم 

سهیلا عاطفی سعادت اباده بری مطبش پر عکس بچه هست که ای وی اف کرده 

فاطمه رزاقی خیلی خوب بود شانس ما رفته کانادا شایدم اومده باشه البته 

فرزانه چوبسازم میگن خوبه 

ساغر صالحپور دکتر خودم بود میگن عالیه ولی من نایجه نگرفتم البته تقصیر اون نیست من پارسال ۴۴ سالم بود لابد کیفیت نداشت تخمکم 

همین نصرم هست خیلی ها تعریف میکنن 

مشکلت چیه ؟

من روزي ٤ تا ميخورم چون طاقتشو دارم اما دكترا معمولا دو تا سه تا تجويز ميكنن چون ٤ تا يكم مشكله چون ...

خودتم رژیم بودی؟

ببین من الان رژیم سختم ها افت قند نیاره 

البته میگم سخت من هرروز یه قاشق پر عسل و گردو گرده گل میخورم تا حالا تواین پنج روز خیلی بی حال نشدم 

من هر طورم بشم دیگه رهاش نمیکنم باید لاغر بشم هیچی اندازم نیست همه تو خیابون نگاه میکنن بارها شده خانمها به هم یا به شوهراشون منو نشون دادن 

حتی دیگه حس میکنم شوهرمم خجالت میکشه که من انقدر چاقم 

قربونت عزیزم  ببین یه لیست از دکترهای مطرح بهت میدم ببین کدومو میخوای برم  سهیلا عاطفی س ...

من يه ويزيت ميخوام برم پيش اسرافيلي. 

عزيزم ٥ سال و نيمه اقدامم هرماه تخمك خوب دارم شرايط رحمم خوبه اخرش خودم متوجه واريكوسل همسرم شدم و رفتيم اورولوژ و گفت واريكوسل شديد داره و بايد عمل بشه الان ٤ ماهه عمل كرده. من ٢٣ سالمه اما ديگه خسته شدم از اينهمه امپول و دارو و هزينه بخدا از لحاظ روحي داغونم فقط ميخوام تموم بشه اين انتظار و سختي😔😔😔😔😔😔😔تموم جوونيم تو مطب دكترا گذشت ديگه دكترم گفت اگر ازمايش جديد همسرت خوب بود بريد براي اي وي اف دكترمم كم اورده ديگه

خداياشكرت....❤️ 
خودتم رژیم بودی؟ ببین من الان رژیم سختم ها افت قند نیاره  البته میگم سخت من هرروز یه قاشق پر ...

عزيزم هر كمكي بخواي من حاضرم كمكت كنم تا به وزن ايده الت برسي از عمق وجودم اين حستو درك ميكنم. اگر دوست داشتي سايز و وزنت رو بگو .

تا ميتوني پياده روي كن و نون فقط سنگك استفاده كن و برنج رو هم هفته اي يكبار . شامت رو قبل از ٨ بخور بعد از ساعت ٨ ديگه يه ميوه يا چايي يا يه ليوان شير بخور. پياده روي پياده روي پياده روي. حلقه، دراز نشست 

خداياشكرت....❤️