2777
2789
عنوان

بچه بیش فعاله

122 بازدید | 14 پست

پسرم دو سالشه،خیلی اذیت میکنه،فقط موقع خواب و زمانی که تو کالسکه یا بیرونه نق نمیزنه

تو خونه مدام در حال گریه کردنه،طبیعی،دارم دیونه میشم،روانی شدم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بچه برچسب نزن بیش فعال ندیدی دختر من با نظر هزار تا مشاور دکتر و... مرزه علامتاش گریه و نق نیست&n ...

خیلی بهانه گیره،هر چی حواسش و پرت میکنم باز نق میزنه روانی شدم،براش اسباب بازی مدام میخرم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
از علائم بیش فعالی از ده تاش اگه هشت تاشو داشته باشه بیش فعاله

علائم ش چیه

شیر خودت میدی؟ بگرد ببین چی شده بچه انقدر نا آرومه تو خونه خودتون آرامش دارید؟ 

نه تا یک سالگی شیر خودمو دادم

خودم خیلی ارومم اگه اطرافیان بزارن

طبیعی بهانه هاش

ببین بر اساس رشد شخصیتی باید نرم باشه فکر کنم حرف زدن و مثلا توجه به اینکه اسمشو میگی و اجرا دستورات و دقیق من نمیدونم اما یه سری سوالات تو خانه بهداشتا هست باید بر اساس اونا نرمال باشه 

ببرش دکتر

فقط همین

آخه بچه دوساله و بیش فعالی؟😐

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
نه تا یک سالگی شیر خودمو دادم خودم خیلی ارومم اگه اطرافیان بزارن طبیعی بهانه هاش

آره بابا ما هم گذروندیم اگه دیدی خیلی خیلی ادامه داره حتما با یه متخصص مشورت کن شاید دلدرد داره اما بعید میدونم مشکلی مثل بیش فعالی داشته باشه